Plante de apartament

#floarea soarelui #lalele #orhidee #flori #trandafiri #crini #iris #margarete #flori romantice #trandafiri rosii

7 dintre cele mai romantice flori

Florile au fost asociate inca din cele mai vechi timpuri cu limbajul iubirii. Florile aduc zambete pe fata celor dragi si raspandesc dragostea si romantismul in incaperea in care se afla. Iata cateva dintre cele mai romantice flori pe care i le poti darui persoanei iubite, pentru a-ti exprima dragostea fata de ea.


1. Trandafiri rosii

Acestea sunt cele mai frumoase si romantice flori. Trandafirul rosu este considerat simbolul dragostei, fiind foarte popular de Ziua Indragostitilor. Fie ca alegi sa oferi un buchet de trandafiri rosii, fie ca oferi un singur trandafir, gestul tau va fi foarte apreciat.


2. Margarete

Margaretele sunt ideale pentru a exprima dragostea prin intermediul florilor. Un buchet de margarete poate simboliza dragostea pura pe care i-o porti persoanei iubite.


3. Irisi

Irisii se gasesc in mai multe nuante si simbolizeaza credinta si speranta. Sunt considerate unele dintre cele mai romantice flori si sunt folosite pentru realizarea aranjamentelor florale pentru diferite evenimente importante, precum nunta, logodna etc.


4. Orhidee

Orhideea este printre cele mai populare flori care inspira romantism. Aceste flori cuceresc prin frumusete si sunt ideale pentru a declara dragostea pe care i-o porti persoanei iubite.


5. Crinii

Crinii se gasesc in mai multe nuante, fiecare reprezentand cate o noua etapa a dragostei. Sunt flori care simbolizeaza frumusetea, prin urmare floarea de crin este cel mai simplu mijloc de a-i transmite persoanei iubite cat de frumoasa este. Mirosul puternic imbatator face ca aceste flori sa fie considerate printre cele mai romantice.


6. Lalele

Potrivit istoriei, aceste flori simbolizeaza iubirea perfecta. In epoca victoriana, lalelele rosii insoteau declaratiile de dragoste ale cavalerilor catre tinerele domnite. Daca vrei sa ii arati iubitei tale dragostea adevarata, un buchet de lalele este printre cele mai bune optiuni.


7. Floarea-soarelui

De-a lungul anilor, aceasta floare si-a castigat locul in topul celor mai romantice flori. Datorita culorii vesele, floarea soarelul incalzeste atmosfera de dragoste si transmite pofta de viata si optimism.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului