Plante de apartament

#ghivece suspendate #ghivece #plante de apartament #plante

7 suporturi creative pentru plantele de apartament

Suporturile suspendate pentru plantele de apartament sunt o idee practica si buna de a umple spatiul cu cat mai mult verde, fara sa aglomerezi zone importante din casa. In plus, aceste suporturi se pot transforma chiar in mici obiecte de decor sau opere de arta, infrumusetand orice locuinta. Unele dintre cele mai ingenioase idei de suporturi pot fi confectionate de oricine este amator sa aiba cateva piese unicat pentru plantele de apartament. Inspira-te din cateva idei de suporturi creative si alege-le pe cele care se incadreaza cel mai bine in decorul casei tale.

Bol de lemn suspendat

Acest bol din lemn va adauga spatiului o tenta simpla, inspirata direct din natura. Suportul suspendat din lemn se potriveste in orice decor, indiferent de stilul predominant in camera si poti pune in el multe tipuri de flori. Plante cu flori, suculente sau cactusi toate se vor potrivi in acest aranjament rustic.

Suport suspendat cu macramé

Vechile modele de suporturi suspendate pentru plante sunt din nou la moda. Un astfel de suport pentru plante este usor de realizat de catre oricine are putina indemanare, iar rezultatul va fi cu adevarat surprinzator. Poti sa iti faci chiar tu acest suport suspendat din macrame colorat sau in culori neutre pentru plantele pe care vrei sa le pui in interior.

Ghivece cilindrice modulare

Aceste ghivece cilindrice modulare sunt mici opere de arta in care poti expune plantele preferate. Atunci cand cilindrele sunt prinse intre ele cu un cordon metalic, aranjamentul floral care rezulta in acest colt va atrage toate privirile. Alege cat mai multe tipuri de plante suculente si plante verzi pentru a desavarsi acest suport de plante cu adevarat unicat, care va adauga frumusete si stil in orice spatiu.

Terrarium suspendat

Stilul cat mai simplu si minimalist este in continuare apreciat, iar aceste ghivece suspendate o dovedesc. Realizeaza un aranjament floral inedit, punand in terrarium mici cateva plante cu frunze. Suspenda-le de tavan sau de rama unei ferestre si lasa lumina sa patrunda prin sticla si sa puna in valoare frumusetea acestor suporturi pentru plante.

Suport lacrima pentru plante

Un suport suspendat pentru plante cu o forma interesanta si inedita, de lacrima. Perfect pentru plantele mari, bogate in frunze, atarnatoare, acest suport curbat nu va putea ramane neobservat.

Suport caracatita

Atunci cand cauti sa recreezi o atmosfera marina in casa, un ghiveci caracatita este un suport simplu si creativ este o idee grozava care te ajuta sa obtii efectele marine pe care ti le doresti. In mai putin de jumatate de ora poti realiza acest suport pentru ghiveciul de plante, din macrame. Suportul poate fi pus pentru a imbraca un colt din camera sau poate fi suspendat chiar deasupra mesei unde se va transforma in piesa de rezistenta din incapere.

Suporturi geometrice

Decoreaza cateva ghivece simple din lemn cu o simpla dunga de vopsea pentru a obtine un suport modern si elegant pentru plantele tale. Prinde de aceste ghivece cate o bucata de sfoara si suspenda-le pentru a obtine un suport de plante pentru interior.

Surse foto: bhg.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului