Plante de apartament

#flori primite #relatie #flori #buchet de flori #valentines day

Ce spun florile pe care le primesti de Valentine's Day despre relatia voastra

In cazul in care esti in cautarea buchetului de flori potrivite pentru partenera ta, sau ai primit un buchet superb de flori si vrei sa stii ce simbolizeaza, iti dam cateva indicii.

Trandafirii rosi

Trandafirii rosii sunt cea mai buna modalitate pentru a-i spune partenerei ca o iubesti. Se poate spuna ca aceasta floarea este clasica pentru Valentine’s Day, simbolizand iubirea, dorinta si devotamentul adevarat.

Trandafirii galbeni

Trandafirii galbeni simbolizeaza sentimentele platonice, fiind cadoul perfect pentru o prietena. Cu toate acestea, daca iti iubesti partenera si stii ca ii plac trandafirii galbeni, nu ezita sa ii duci florile preferate. Cu siguranta va aprecia faptul ca ii cunosti preferintele si tii cont de acestea.

Trandafirii in culoarea lavandei

Poti sa fii incantata daca ai primit un buchet de trandafiri in culoarea lavandei. Acestia simbolizeaza faptul ca partenerul tau este implicat in relatia cu tine si are ganduri serioase. Trandafirii in culoarea lavandei simbolizeaza dragostea la prima vedere si faptul ca este fermecat de prezenta ta.

Plantele suculente

Cu toate ca aceste plante nu striga “pasiune”, sunt un semn bun pentru a fi primite cu bratele deschise. Plantele suculente semnifica faptul ca partenerul isi doreste o relatie de lunga durata. Combinarea florilor proaspete, cum ar fi garoafele sau daliile, cu plantele suculente, creeaza un buchet unic si spectaculos. Combinatia simbolizeaza iubirea vesnica - plantele suculente au o durata de viata indelungata, in timp ce garoafele simbolizeaza iubirea profunda si afectiunea.

Narcisele

Narcisele sunt asociate cu venirea primaverii, iar faptul ca le-ai primit de Valentine’s Day transmit mesajul ca partenerul este cu adevarat fericit alaturi de tine. Narcisele reprezinta cavalerismul si fericirea, fiind o cale minunata pentru un barbat pentru a-si manifesta aprecierea fata de cea mai buna prietena de sex feminin.

Crizantemele galbene

In cazul in care esti singura si primesti un buchet de crizanteme galbene de Valentine’s Day, fii atenta. Aceste flori simbolizeaza faptul ca ai un admirator secret care se gandeste la tine cu pasiune.

Orhideele

Vrei sa ii spui unei femei ca este sexy, puternica si ca te intereseaza o relatie stabila cu ea? Ofera-i de Valentine’s Day o orhidee. Aceasta floare exotica simbolizeaza dragostea, luxul, frumusetea si forta, fiind perfecta pentru femeia pe care o consideri speciala in viata ta. In plus, orhideea este una dintre cele mai longevive flori, partenera ta putand sa se bucure de frumusetea acesteia multi ani de acum inainte.

Garoafele

Mesajul transmis de garoafe este conditionat de culoarea acestora. Astfel, garoafele roz sunt asociate cu iubirea profunda, cum ar fi cea pentru mama, fiind floarea perfecta pentru a-ti exprima afectiunea si aprecierea. Garoafa rosie, insa, simbolizeaza iubirea cu pasiune.

Eucaliptul

Cand apare cu un buchet completat cu frunze de eucalipt, cimbru, feriga sau iedera, vrea sa iti spuna ca ii pasa de cea ce crezi despre el. Cu alte cuvinte, ca ii pasa de micile detalii si ca acorda o atentie suplimentara acestora pentru a ii face pe plac persoanei indragite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare