Plante de apartament

#aranjamente florale casa #aranjamente florale

Inveseleste-ti casa sau biroul cu aranjamente florale deosebite!

Cu totii ne dorim o locuinta primitoare, in care sa ne simtim in siguranta, care sa ne bucure privirea inca din momentul in care deschidem usa. La fel se intampla si cu spatiul in care lucram: pentru a fi productivi, avem nevoie de un ambient placut si care sa ne induca sentimentul de apartenenta. Este foarte important sa ne simtim doriti intr-un loc si putem sa apelam la tot felul de metode prin care sa transformam biroul intr-un loc in care sa revenim cu drag. La fel se intampla si in cazul locuintei: cu decoratiunile potrivite si cu atentie la detalii, vom dori sa ajungem cat mai repede acasa pentru a ne relaxa.

Unul dintre secretele unei locuinte sau unui birou primitor este sa le decorati cu flori. De ce? Pentru ca ne place sa ne conectam la natura, intr-un fel sau altul. Iar florile sunt cele mai la indemana pentru a face acest lucru. Ati observat ca se schimba atmosfera de fiecare data cand aveti o vaza cu flori sau poate chiar o floare in ghiveci?

In plus, florile arata extrem de bine si ne dau o stare de bine de fiecare data cand ne uitam la ele. In plus, nu avem cum sa ne plictisim de ele, ba chiar o sa ne uitam la ele minute intregi, relaxandu-ne.

Probabil o sa va ganditi ca pentru birou nu sunt chiar potrivite aranjamentele florale, insa va garantam ca aranjamentele corporate se incadreaza perfect chiar si intr-un mediu sobru, unde toate decoratiunile trebuie sa se incadreze intr-un anumit tipar.

Puteti alege aranjamente florale atat pentru casa, dar si pentru birou fie pentru un eveniment anume sau fara motiv, doar pentru a infrumseta spatiul. Noi va recomandam aranjamente florale deosebite de la Maison d'Or, datorita design-ului lor deosebit si a atentiei la detalii. Si cel mai important este faptul ca puteti comanda online aranjamentele. Nu mai trebuie sa va deplasati la florarie: doar asteptati curierul acasa sau la birou si va bucurati de flori. Vor ajunge in siguranta, in cele mai bune conditii, avand in vedere ca sunt asigurate in timpul transportului.

Ca varietate, puteti alege aranjamente viu colorate, ideale daca la locul de munca permite astfel de culori pentru decoratiuni sau daca vreti sa dati o alta atmosfera locuintei. Bineinteles, aveti la dispozitie si aranjamente potrivite pentru un mediu business, care se potrivesc chiar si in salile de sedinte.

Aranjamentele florale sunt asezate in vase deosebite, pe care le puteti refolosi ulterior. Aceste vase sunt alese astfel incat sa se potriveasca atat cromaticii florilor, dar si mediului in care vor fi asezate. Toate aceste detalii sunt bine gandite si nimic nu a fost lasat la voia intamplarii.

Suntem convinsi ca o sa va placa aceste aranjamente dupa ce le veti vedea si ca o sa vreti sa le comandati cat mai curand. In plus, daca doriti un aranjament anume, puteti lua legatura cu reprezentantii florariei si cu siguranta o sa fiti multumiti cu alegerea pe care ati facut-o.

Suntem curiosi sa aflam daca va decorati casa sau biroul cu aranjamente florale si cum va simtiti cand le aveti in preajma!

Sursa foto: maisondor.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare