Plante de apartament

#plante care atrag norocul #plante de apartament #plante

Plantele de apartament care aduc noroc! Cum sa atragi prosperitatea in casa ta

Plantele de apartament nu sunt doar decorative. Acestea purifica aerul din incapere, eliberand oxigen. Exista insa cateva plante de apartament despre care se spune ca atrag norocul si prosperitatea in casa. Iata care sunt plantele pe care toata lumea trebuie sa le aiba.

Planta-de-Jad

Cunoscuta si ca "planta banilor", "banisor" sau "norocel", Planta-de-Jad este folosita frecvent in amenajarea unei case in stil Feng Shui. Despre aceasta planta se spune ca atrage norocul si prosperitatea in casa, si aduce noroc la bani. Nu este de mirare ca planta este utilizata in multe restaurante si case din China pentru a atrage prosperitatea. Aceasta este adesea asezata in apropierea usii de la intrare.

Iasomie

Iasomia este o alta planta ce poate fi crescuta in ghiveci si, despre care se spune ca atrage norocul si prosperitatea in casa. In plus, aceasta planta purifica aerul iar florile ei elimina un parfum placut in locuinta.

Bambus

Bambusul este planta despre care se spune ca aduce cel mai mult noroc. In plus, schimba radical aspectul unei incaperi si se potrivste oricarui decor. Bambusul este preferat de multa lume deoarece este usor de ingrijit si nu este deloc preteentios. In plus, se spune ca daca este tinut in casa, acesta atrage dragostea si linistea in caminul respectiv.

Citeste si: Plante de apartament vindecatoare! Iti lungesc speranta de viata! Trebuie sa le ai si tu in casa

Sursa foto: feng-shui.lovetoknow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului