Plante de apartament

#drabobete #idei de cadouri #flori #buchet de flori #valentine's day # luna indragostitilor

Surprinde-o in luna indragostitilor cu cele mai frumoase flori

Februarie este luna indragostitilor. Luna in care se celebreaza dragostea mai mult decat oricand. Atat Valentine’s Day cat si Dragobetele sunt momentele perfecte pentru a-ti surprinde placut partenera de viata cu gesturi romantice si cadouri pe masura.

Cele mai apreciate si ravnite cadouri, atat de catre doamne cat si de domnisoare, in luna februarie, sunt florile. Indiferent ce alt cadou ii mai cumperi pe langa acestea, un buchet de flori pe care sa nu-l uite prea curand trebuie sa se afle pe lista ta de cumparaturi. Daca nu stii ce flori sa alegi, iti dam noi cateva idei!

Trandafiri de Valentine’s Day

Orice doamna sau domnisoara se asteapta sa primeasca un buchet de flori Valentine's Day. Ce ar fi ca in acest an sa o surprinzi cu un buchet superb de trandafiri  la care nu s-ar fi asteptat niciodata?

Buchetul “Cucereste-o”, de la floria.ro, este surpriza la care nu se va astepa niciodata. Va primi initial un trandafir rosu, urmand ca dupa 11 minute sa mai primeasca un buchet cu 11 trandafiri. Cu siguranta va fi cucerita de cadoul tau. Dar lucrurile nu se opresc aici. Dupa alte 89 de minute, curierul va aparea cu un buchet de 89 de trandafiri. Cu siguranta va ramane fara suflare!

Daca ai cucerit-o deja si ai convins-o sa-ti ramana alaturi pentru tot restul vietii, o poti surprinde cu un buchet romantic din trandafiri rosii si albi. O combinatie perfecta pentru a-i declara dragostea ta pura. Buchetul “Valentine Love” contine 30 de trandafiri rosii si 9 trandafiri albi.

Prefera aranjamentele florale? Atunci un aranjament floral din trandafiri rosii si albi este perfect pentru a-i arata dragostea ta. Iar ca acestia sa dureze cat mai mult in timp poti alege un aranjament in cutie cu 23 de trandafiri criogenati, care se vor mentine in aceeasi forma pana la 25 de ani. Sunt perfecti pentru a marca o ocazie cu adevarat deosebita.

Iar ca surpriza sa fie completa, pe langa buchetul de flori, poti comanda o sticla de sampanie si un tort de ciocolata pentru a sarbatori cum se cuvine de Valentine’s Day. 

Trandafiri si flori de primavara de Dragobete

Chiar daca i-ai facut o surpriza placuta de Valentine’s Day, nu uita sa o surprinzi cu flori de Dragobete. Iar pentru ca Dragobetele este sarbatorit pe 24 februarie, cu doar o saptamana inainte de venirea primaverii, te poti orienta catre un buchet primavaratic pe care, cu siguranta, il va adora. 

Daca trandafirii sunt florile ei preferate, surprinde-o cu un buchetul “Trandafiri multicolori” care sa-i aminteasca de primavara. Un buchet cu 25 de trandafiri in nuante de galben, roz, portocaliu, mov si rosu ii va aduce zambetul pe buze in orice moment. 

In schimb, daca ii plac buchetele din mai multe tipuri de flori poti alege buchetul “Petale de primavara”, creat special pentru a sarbatori dragostea, frumusetea si optimismul de la inceputul primaverii. Buchetul contine 5 lalele bicolor, 2 trandafiri portocalii, 2 gerbera galbene, 2 solidago, 3 hypericum rosu si 3 alstroemeria mov.

O alta alegere inspirata este “Aranjamentul floral de primavara” care inspira dragostea si aprecierea pe care i le porti. Superbul aranjament contine 7 ranunculus multicolori, 15 anemone multicolore, 4 lalele rosii, 3 frezii galbene, vas de sticla si verdeata decorativa.

Trandafiri ca-n “Frumoasa si Bestia”, pentru o dragoste ca-n povesti

Este fana a filmului “Frumoasa si Bestia”, in care Emma Watson joaca rolul frumoasei Belle, iar Dan Stevens rolul Bestiei? Atunci cu siguranta isi doreste un trandafir in cupola precum cel din film. In film, povestea trandafirului este simpla. Cand printul egoist este transformat in Bestie, primeste un trandafir rosu, asezat intr-o cupola. Acesta este nevoit sa-si gaseasca dragostea adevarata pana inainte ca ultima petala a trandafirului sa cada. 

In realitate, trandafirul este simbolul iubirii eterne. Si cum iti poti arata mai bine dragoste, daca nu cu ajutorul unor trandafiri criogenati? Daruieste-i un astfel de trandafir si se va bucura de frumusetea lui timp de cel putin 25 de ani.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului