Plante de gradina

#legume #seminte #gradina #seminte gradina #plantare seminte #seminte legume

Seminte profesionale de legume pentru gradina ta, de cea mai buna calitate

ADVERTORIAL

Primii ghiocei care au rasarit timid in curte iti sugereaza ca gradina ta este pregatita pentru o noua perioada de cultivare a plantelor de care sa te bucuri tot anul. Semintele de legume si flori pe care le plantezi trebuie sa fie de calitate, daca vrei sa recoltezi roade bogate si sanatoase. Iar cum achizitionarea lor nu este intotdeauna usoara, iti recomandam cu magazin de seminte caruia sa ii ramai fidel ani la randul.

Seminteplante.ro, unul dintre primele magazine virtuale care comercializeaza seminte profesionale de legume si material saditor din Romania, iti ofera gama completa de produse si servicii de care ai nevoie pentru activitatea din gradina ta: seminte de legume, seminte de flori, unelte de gradina, ingrasaminte si servicii de consultanta de la specialisti cu privire la modul de plantare si ingrijire a fiecarui soi de seminte.


Seminte organice acreditate

In plus, magazinul de seminte Seminteplante.ro ofera clientilor interesati de agricultura organica/ecologica/bio, produse acreditate din gama Vitalis (subdivizia prestigioasei firme Enza Zaden) sau Hild (subdivizia firmei Nunhem).

Aceste seminte organice de calitate superioara nu doar ca iti ofera o recolta de calitate pentru consumul familiei, ci pot fi folosite si pentru o afacere profitabila, intr-o era in care hrana naturala este tot mai pretuita.

Poti comanda Bondari pentru polenizare legume Natupol-N, pentru legumele cultivate in sere si solarii, care iti asigura o productie timpurie mai ridicata, reducerea costurilor de manopera si cresterea productivitatii totale, cu doar 300 RON. Daca te intereseaza polenizarea ecologica a livezilor si a culturilor de legume din camp, poti comanda Bondari pentru polenizare Tripol, cu 737 RON.


Seminte de plante pentru primavara

Printre produsele oferite de Seminteplante.ro la preturi promotionale de primavara se numara soiul de salata Pronto din gama Enza Zaden, de culoare verde stralucitor si cu rezistenta ridicata la emiterea de tije florifere. Ambalajul de 5 grame contine circa 4000 de seminte si costa 100 RON.



La fel de atractiv este si hibridul profesional de tomate Fabiola, cu fructe mari si rezistente, care ajunge la maturitate dupa 80 de zile de la plantare si se adapteaza excelent unei culturi de sera. Pret promotional: 84,29 RON.



Hibridul de castravete Madita F1 iti ofera o productie a soiului cornichon cu fructificare continua si constanta. Pachetul cu 500 de seminte de castraveti si 1 kg fertilizatir Hortifor costa 75,30 RON, pret redus!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului