Plante de gradina

#toamna gradina # gradinarit toamna #gradina

3 activitati foarte importante pe care trebuie sa le faci toamna in gradina

Toamna este anotimpul in care trebuie sa fac numeroase activitati in gradina. Orice gradinar constiincios stie ca foarte multe plante au nevoie de o ingrijire speciala toamna pentru a rezista in sezonul rece.

Iata 3 dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le faci in gradina odata cu sosirea toamnei:

Strange frunzele uscate

Frunzele uscate trebuie adunate cat mai repede din gradina. Nu le arunca, deoarece le poti folosi pentru compost. Atentie insa cu frunzele plantelor tale bolnave. Culege-le separat si atunca-le pentru a nu risca infectarea plantelor tale si in primavara urmatoare.

Planteaza seminte

Imprastie seminte ale unor plante anuale rezistente prin gradina si ai putea fi placut surprinsa in primavara, cand acestea incep sa creasca. Daca vrei sa te asiguri ca vor creste, va trebui sa le acorzi mai multa atentie.

Planteaza copaci sau tufisuri vesnic verzi

Toamna este un moment bun pentru plantele vesnic verzi. Fie ca este vorba despre copaci sau tufisuri, plantele vesnic verzi iti pot imbogati vizual gradina pe timpul iernii.

In acest anotimp, poti gasi oferte speciale pentru multe plante care rezista si se adapteaza si plantate acum. Daca simti ca gradina ta are prea multe locuri goale, nu ezita sa le umpli.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului