Amenajarea gradinii

#flori #iluminare # accesorii decorative #suport tacamuri

4 accesorii decorative, potrivite pentru picnic

In aceasta vara ar trebui sa profiti din plin de vremea frumoasa si sa iesi in fiecare weekend la iarba verde cu prietenii sau sa organizezi la tine acasa un gratar. Pentru ca atmosfera sa fie cat mai placuta, accesoriile decorative nu trebuie sa lipseasca. Pentru a economisi banii, poti realiza decoratiuni inedite folosind obiecte vechi de prin casa. Astfel, vei avea masa frumos decorata, gata pentru un pranz alaturi de cei dragi. Iata cateva idei de accesorii de unde te poti inspira!


1. Suport pentru tacamuri

Dintr-o pereche de pantaloni vechi poti realiza un suport pentru tacamuri inedit. Taie pantalonii si foloseste partea cu buzunare pentru a pastra furculitele, lingurile si cutitele. Pentru amenajarea unei mese de invidiati, pune in dreptul fiecarui musafir cate un astfel de suport.


2. Vaza pentru flori

Pentru intanirea cu prietenii, amenajarea mesei nu trebuie sa fie extravaganta. Alege simplitatea, intrucat petrecerea se tine in aer liber. Florile aduc un plus de veselie si insenineaza atmosfera, asa ca nu le uita cand aranjezi masa. Borcanele vechi pe care le tii in camara pot fi transformate in adevarate vaze pentru flori. Prinde o panglica la capatul borcanului pentru a-i da un plus de originalitate, alege cateva flori din gradina si vaza este gata pentru a fi pusa in centrul mesei.


3. Sisteme de iluminat

Daca petrecerea se prelungeste si te prinde noaptea distrandu-te alaturi de prietenii tai, este important sa fii pregatit. Pentru a lumina zona nu ai nevoie de sisteme sofisticate. Din nou te vor scoate din incurcatura borcanele vechi din camara. Alege-le pe cele mai frumoase si aranjeaza-le prin curte. In interiorul lor asaza cate o lumanare, iar in curtea ta va fi suficienta lumina cat sa poti continua petrecerea.


4. Decoratiuni pentru copaci

Pentru a inveseli si mai tare atmosfera de la picnic poti folosi decoratiuni interesante pentru a decora copacii. Din desenele copiilor tai, poti realiza ornamente colorate pe care sa le agati de crengile copacilor.

Sursa foto: architectureartdesigns.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului