Amenajarea gradinii

#gard #amenajarea gradinii #gard curte #modele garduri #garduri neobisnuite #alegere gard

4 modele de garduri neobisnuite, perfecte pentru orice curte

Este timpul sa iesi din anonimat si sa realizezi lucruri inedite, cu ajutorul carora sa te diferentiezi de restul lumii! Poti incepe prin schimbarea designului locuintei tale. Gardul este primul element care iese in evidenta, astfel ca ai putea incerca sa-i schimbi aspectul. Nu ai nevoie de foarte multi bani, fiindca poti folosi, fara probleme, obiecte de prin gospodarie, carora nu le-ai gasit nicio utilitate pana acum. Iata cateva idei de realizare a unui gard interesant!


1. Gard sub forma unor carti de joc

Joaca-te cu imaginatia si descopera cele mai interesante modele pentru garduri. Placile din PVC sunt ideale pentru a face un gard care sa semene cu cartile de joc. Foloseste vopsea acrilica pentru a desena modelele de pe cartile de joc. Astfel, vei obtine un gard interesant care iti va inconjura casa.


2. Gard din skiuri

O alta idee neobisnuita de realizare a unui gard este sa folosesti skiuri vechi. Realizeaza un suport din lemn pe care sa poti prinde toate skiurile vechi, iar gardul tau fi gata intr-un timp foarte scurt. In acest mod, vei economisi si bani, si timp, iar gardul curtii tale va fi unul original.


3. Gard din biciclete

Ghidonul biciletei, rotile si saua sunt cateva dintre elementele pe care le poti folosi pentru a-ti construi un gard aparte. Daca nu ai suficiente obiecte de le bicicletele stricate, le poti cumpara - destul de ieftin - de la centrele de vanzare a fierului vechi. Gardul din biciclete creeaza un design inedit curtii tale, desi nu iti ofera intimitatea de care ai nevoie.


4. Gard in forma de pian

Pana si gardul vechi de la casa poate capata un aspect surprinzator. Nu este nevoie sa construiesti unul nou, tot ce trebuie sa faci este sa te gandesti la modele inedite care sa reimprospateze designul acestuia. Asadar, poti alege sa-l redecorezi sub forma unor clapete de pian. Vopseste scandurile in alb si "sculpteaza-le" sub forma clapetelor de pian. In acest fel, vei scapa si de cheltuiala, si vei avea si un gard original.



Sursa foto: architectureartdesigns.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului