Amenajarea gradinii

#veranda #design #gradina #amenajare gradina #idei design

5 idei de design relaxant pentru veranda

Veranda este acel spatiu special al casei, care iti permite sa admiri frumusetea gradinii tale si pe timp de iarna. Daca te-ai gandit sa mai schimbi putin decorul verandei, ti-am pregatit cateva idei de design relaxant, pentru o ciocolata calda savurata cu placere in familie.

Detaliile fac intotdeauna diferenta, iar acest lucru se aplica din plin si pentru designul verandei. Ideile de mai jos te vor inspira din plin in acest sens!


1. Veranda cu design polinezian

Acest stil de design traditional polinezian este perfect pentru o veranda a familiei, care imbina perfect confortul, cu tematica naturii (prin abundenta de nuante pamantii). Ai nevoie de mobilier din lemn maron (sau din paie), pe care sa il accesorizezi cu multe perne decorative in nuante de rosu (culoarea-vedeta a sarbatorilor de iarna).


2. Veranda de iarna sofisticata

Daca iti place mai degraba designul simplu si elegant, vopseste veranda in alb si alege piese de mobilier asemenea. Stralucirea zapezii va fi accentuata de acest decor paradisiac, pe care il poti colora pe alocuri cu pernute decorative albastre si obiecte de decor in aceeasi paleta cromatica.


3. Veranda colorata

O alta idee interesanta de design pentru veranda este sa o colorezi in nuante cat vii si placute, care sa compenseze peisajul monocromatic al naturii in sezonul rece. O podea bleu, fete de masa azurii, multe ghivece galbene, verzi si rosii etc., sunt toate optiuni multicolore care te ajuta sa aduci un farmec cromatic verandei in aceasta perioada.


4. Veranda cu accente texturale

O banca din lemn sculptata si un hamac crosetat pot fi cele doua elemente care adauga mai multa textura aspectului verandei tale.


5. Veranda in nuante feminine

Un decor romantic, colorat in nuante feminine, este intotdeauna o oaza fascinanta de relaxare. Adauga in peisaj felinare rustice pentru lumanari, plante in alb si mov (daca ai veranda inchisa), huse roz pentru scaune etc. Toate aceste accente "dulci" dau un farmec special verandei, in orice anotimp.



Sursa foto: ivstatic.com

Sursa foto principala: flickr.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului