Amenajarea gradinii

#gerbera #orhidee #flori #trandafiri # hortensii #preferinte flori #irisi

Ce flori trimitem persoanelor dragi in functie de sex

In materie de flori, 95% dintre comenzile realizate de barbati (95% dintre clienti) sunt pentru buchete din trandafiri, in diverse culori. Aceasta preferinta a barbatilor nu etse insa deloc acceptata de femei, 95% dintre comenzile realizate de acestea sunt pentru buchete care nu contin nici macar un fir de trandafir. Femeile prefera buchetele cu flori deosebite si combinatii neobisnuite de culori si soiuri: hortensii, irisi, cale, gerbera, frezii sau orhidee.

Un studiu efectuat de Floria.ro, florarie online, cu o experienta de 3 ani pe piata online, arata ca, dintre cele peste 50.000 de buchete livrate, peste 10.000 au fost transmise de expeditori care au dorit sa ramana anonimi. In aceste cazuri, curiozitatea destinatarelor este atat de mare incat acestea recurg la lacrimi, rugaminti si amenintari catre echipa, pentru a afla cine este expeditorul.

Emotii, zambete, curiozitate si… lesin

Cea mai des intalnita reactie a femeilor care primesc buchete de flori este sa izbucneasca in plans sau sa lacrimeze. Se intampla insa si evenimente extreme, cand destinatarei i se face rau, lesina sau incepe sa tipe de fericire.

Susa foto: studleyflowergardens.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului