Amenajarea gradinii

#makita #masina de spalat cu presiune #udare gazon #gazon perfect #ingrijire gazon

CONCURS Castiga masina care te va ajuta sa ai o gradina impecabila

Am scapat de temperaturile scazute, iar curtea si gradina ne ofera acum parfumul dulce al ierbii proaspete. Asta in cazul in care gazonul nu arata prea obosit dupa sezonul rece. Chiar si intr-o astfel de situatie, lucrurile nu sunt scapate de sub control. Tot ce trebuie sa faci este sa ii acorzi putina atentie si sa faci curatenie in gradina astfel incat totul sa arate impecabil. 

Improspateaza gazonul

In zonele umbrite si umede din gradina sau din curte poate aparea muschiul. Acesta consuma substantele nutritive din sol si adaposteste agenti patogeni precum insecte, oua sau larvre si o multime de spori care reprezinta un pericol pentru gazon, dar si pentru plantele din jur. Din acest motiv, muschiul trebuie cat mai rapid eliminat, iar pentru asta ai nevoie de un ingrasamant pentru gazon care actioneaza si impotriva muschiului, impiedicandu-l sa se dezvolte. 

Daca observi zone aride, in care nu mai exista iarba, va trebui sa sapi putin solul, sa il greblezi si sa imprastii seminte de iarba. Gazonul trebuie udat constant, insa nu in fiecare zi. Specialistii recomanda sa se ude terenul seara, in reprize intense, astfel incat apa sa patrunda pana la 10 centimetri in sol. Totodata, iarba trebuie tunsa regulat.

Curata gradina cu un produs profesional 

Pentru ca gradina si curtea ta sa arate impecabil ai nevoie de o masina de spalat cu presiune. Un astfel de aparat este Makita HW102 de la www.tehnicbazar.ro, care poate fi folosit pentru curatarea gradinilor, a teraselor, a curtilor si chiar a automobilelor. Furtunul de presiune, cu o lungime de 5 metri, asigura o manevrare confortabila, in timp ce motorul electric are o putere de 1300 W, asigurand o presiune de 70 bari a masinii de spalat in timpul lucrului. De asemenea, debitul ce poate fi utilizat intr-o ora este de 360 de litri, ceea ce eficientizeaza timpul de lucru. Greutatea aparatului Makita HW102 este de doar 5,8 kg, ceea ce il face usor de transportat.

Avand o gama variata de produse si scule electrice originale, de la producatori renumiti la nivel mondial, www.tehnicbazar.ro este aliatul ideal cand ai nevoie de scule si echipamente electrice sau de mana. Dincolo de o multime de produse, consultantii companiei sunt specializati in gasirea celor mai potrivite solutii, consultanta si asistenta tehnica in alegerea sculelor potrivite pentru casa si gradina ta. 

CONCURS!

Daca vrei si tu sa ai o gradina impecabila, intra in concurs pentru a castiga masina uimitoare Makita HW102. Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la newsletterul www.acasa.ro aici. Concursul se desfasoara pe perioada 27 aprilie - 8 mai, iar castigatorul va fi anuntat in data de 9 mai. Selectia se face din totalitatea participantilor care s-au abonat cu o adresa de e-mail valida, prin tragere la sorti.

 

Castigatorul concursului este: TUDOR DANIEL

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare