Amenajarea gradinii

#terasa inchisa #pergole #amenajare terasa #terasa #iarna

Cum arata o terasa de iarna perfecta? De la acoperis rezistent la accesorii cu stil by Sun Leader

Vine iarna, ce ne pasa? Noi stam mereu pe terasa! Si asta nu se intampla intr-o tara exotica, ci la noi, in Romania. Chiar daca este frig afara, te poti bucura de o iarna frumoasa, de zile cu lumina naturala abundenta si de un coltisor perfect pentru tine: terasa de iarna construita de Sun Leader.

 

Cand vorbim de amenajari de terase, putini dintre noi ne gandim ca ne-am putea bucura tot anul de confortul si relaxarea pe care le simtim pe terasa. Este posibil insa, daca mergi pe amenajari terase cu Sun Leader.

Ce iti propune Sun Leader pentru o terasa de iarna perfecta

Pergolele bioclimatice pe care ti le propunem sunt tipul perfect de acoperis pentru terasa, suficient de rezistente incat sa sustina caderi masive de zapada, sa izoleze termic interiorul si in acelasi timp sa permita aerisirea terasei.

Lamelele din aluminiu, ce intra in componenta acoperisului retractabil, se rotesc si se retrag electric si iti permit sa reglezi gradul de aerisire. Pentru a pastra mai bine caldura, lamelele se pot umple cu spuma poliuretanica si astfel, cu ajutorul celorlalte sisteme pentru terase, poti avea un cuibusor cald din care sa privesti albul zapezii.

Sun Leader ofera sisteme pentru terase rezidentiale si comerciale, perfecte pentru orice anotimp!

Inchiderile din sticla completeaza cu succes pergola bioclimatica si asigura confort termic sporit, fara a crea efect de sera asa cum se intampla atunci cand constructia sau materialele nu indeplinesc standardele de calitate.

Poti alege sisteme de sticla pentru inchidere laterala automatizate, cu inchidere manuala sau pereti ficsi. Bineinteles poti combina aceste tipuri de inchideri, in functie de nevoile si preferintele tale.

Pentru o terasa de iarna perfecta, mai ai nevoie de mobilier confortabil si sisteme de incalzire.

De la acoperis rezistent la accesorii cu stil care completeaza pergola si inchiderile cu sticla

Pentru eleganta, flexibilitatea, rezistenta si confortul pe care le ofera, se recomanda mobilierul din ratan sintetic. Acesta este special conceput pentru terase si se comporta excelent atat iarna, cat si vara.

Iarna, poti opta pentru pernute colorate in nuantele tale preferate, iar vara te poti aseza fara grija pe el, imediat ce ai iesit din piscina.

Pentru ca totul sa fie perfect, ne-am gandit si la atmosfera de care vei avea parte. Cei care aleg partea de amenajari terase cu Sun Leader se bucura de multiple accesorii pentru ca timpul petrecut aici sa fie absolut exceptional!

In acoperisurile retractabile se pot integra lumini care se pot regla pentru a ajusta intensitatea lor in functie de starea ta sau de ocazie.

Ce poate fi mai placut decat o cina in familie, muzica in surdina, lumini blande si caldura din interior care contrasteaza cu fulgii mari de zapada ce cad in jurul tau?

La fel de bine te poti distra si in weekend cu prietenii: lumina asa cum iti place, muzica si multa voie buna! Daca te gandesti si mai mult la prietenii tai fumatori (sau la tine), le poti crea conditii ca sa nu-i afecteze frigul de afara. Folosind sisteme pentru terase cu sticla poti delimita spatiul de fumatori.

Alege sa te simti bine la tine acasa, indiferent de vreme si restrictii. Lumina naturala, timpul de calitate petrecut cu familia si prietenii, privelistea si deschiderea pe care ti le ofera o terasa in sezonul rece, sunt de neegalat!

Sursa foto: sunleader.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare