Amenajarea gradinii

#foarfeca gradina #gard viu #foarfeca de tuns gard viu #foarfeca

Cum sa alegi foarfeca de tuns gardul viu potrivita pentru tine

Foarfecii de gradina si de tuns gardul viu sunt unelte de gradinarit esentiale pentru intretinerea si toaletarea spatiului verde din jurul casei. Clasica foarfeca manuala a fost surclasata, in timp, de modele mult mai evoluate si imbunatatite, astfel incat sa fie usor de folosit chiar si de cei mai nepriceputi gradinari in devenire! Ai grija de arbustii si gardul viu din jurul casei tale cu cea mai la indemana si practica foarfeca, potrivita pentru tine si "nevoile" gradinii tale!

A venit momentul sa cosmetizezi gardul viu care-ti inconjoara armonios si decorativ casa, iar primul impuls este sa pui mana pe foarfeca metalica clasica, manuala, cu care sa remodelezi tufele si arbustii ale caror frunze si ramuri au crescut haotic din sezonul trecut si pana acum. Folosirea foarfecilor manuale de tuns gardul este migaloasa, anevoioasa, consumatoare de timp si energie si te poate predispune la greseli in remodelarea armonioasa a tufelor si in redarea unei forme aspectuoase.

Stihl iti pune la dispozitie o gama variata de foarfeci de gradina si de tuns gardul viu perfect adaptate nevoilor tale, dar si ale mediului, atat de greu incercat de poluare. Ai de optat intre unelte de gradinarit usor de manuit, silentioase, fara emisii de noxe si cu putere optima, astfel incat efortul de a tunde gardul vast din jurul gospodariei sa fie injumatatit, iar gradinaritul sa devina o placere sau relaxare!


Foarfeca electrica pentru tuns gardul viu

Daca la alte foarfeci de gradina te deranjeaza foarte tare zgomotul si dificultatea de a le manevra, modelul electric de la Stihl te va convinge ca intretinerea gardului viu din jurul casei se poate face si fara asurzire sau stres. Este silentioasa, taie cu precizie crengile si frunzele si are o putere foarte mare, ajutandu-te sa termini toaletarea gardului in doi timpi si trei miscari. In plus, Stihl iti pune la dispozitie doua modele de foarfeci electrice, in functie de tipul si structura gardului viu: una pentru taierea frunzelor si crengilor subtiri, iar cealalta, pentru modelele lemnoase si rezistente de arbusti.


Foarfeca pentru tuns gardul viu cu motor pe benzina

Foarfeca pe motor cu benzina este ideala pentru spatii mari si extinse, intrucat ofera o libertate mare de miscare si o manuire usoara si rapida a utilajului. In plus, este unul dintre foarfecii care asigura o taiere eleganta si ingrijita a gardului viu, ajutandu-te sa ai un decor verde armonios in jurul casei. Alege intotdeauna motofoarfeca de la Stihl, daca gardul viu din jurul casei este rezistent sau lignificat!


Foarfeca de tuns gardul viu cu acumulator

Daca modelele electrice sau pe motor nu te-au convins si nu par sa ti se potriveasca, poti incerca flexibilitatea, usurinta si mobilitatea pe care le ofera foarfecii de tuns gardul viu cu acumulatori performanti de la Stihl. Sunt silentiosi, usor de manevrat si au o capacitate puternica de taiere. Foarfecii cu acumulatori sunt potriviti atat pentru persoane novice in activitati de gradinarit, cat si pentru profesionisti in ingrijirea peisagistica.

Advertorial

Sursa foto: merciplus.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului