Amenajarea gradinii

#gratar pliabil #gratar fix #tipuri gratar #gratar gradina #gratar

Cum sa alegi gratarul perfect pentru gradina ta

Odata cu venirea sezonului cald au inceput sa sfaraie gratarele. Daca nu ai inca un gratar, acum este momentul ideal sa achizitionezi unul. Cele mai des utilizate, si totodata cele mai accesibile gratare sunt cele fabricate din metal. Iata ce tipuri de gratare exista si ce trebuie sa stii despre acestea.

Gratarul fix pentru gradina

Gratarul fix pentru gradina, este in general, unul de dimensiuni mari. Este ideal pentru cei care dau adesea petreceri in aer liber sau pentru familiile numeroase.

Trebuie sa ii gasesti un loc fix in care sa-l montezi. Avantajul acestor tipuri de gratare este faptul ca sunt mai rezistente in timp si mai usor de utilizat. In plus, acesta poate deveni un element de decor important pentru gradina. De aceea trebuie sa acorzi o atentie deosebita modelului pe care il alegi.

Dezavantajul acestuia este insa faptul ca nu il poti transporta in cazul in care vrei sa iesi la iarba verde sau vrei sa-l iei in vacanta.

Gratarul pliabil


Gratarul pliabil este usor de transportat cand pleci in vacanta sau cand doresti sa petreci o zi in mijlocul naturii. Acesta este usor de transportat, ocupand foarte putin loc in masina. Astfel, il poti folosi oricand ai nevoie fara prea multe batai de cap.

Avantajul acestuia este faptul ca nu necesita instalare (tot ce trebuie sa faci este sa-l descizi). Dupa utilizare este usor de curatat si depozitat.

Acest gratar contituie alegerea perfecta si pentru cei care au o gradina foarte mica si nu dispun de spatiul necesar instalarii unui gratar fix.

Gratar pentru balcon

Daca nu ai o curte, nu inseamna ca trebuie sa renunti la prepararea gratarelor. Tot ce trebuie sa faci este sa achizitionezi un gratar special pentru balcon. Acesta are marimea unei jardiniere si poate fi instalat pe marginea balconului. Acest tip de gratare dispun de un sistem de prindere ajustabil adecvat pentru balustrade.

Gratarul pentru balcon este usor de curatat dupa utilizare. In plus, daca nu vei mai dori sa-l folosesti il poti transforma cu usurinta in ghiveci pentru flori.

Oferte de nerefuzat pentru gratare pliabile, fixe sau pentru balcon, poti gasi pe Teamdeals.

Sursa foto principala: walmart.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului