Amenajarea gradinii

#gradina #amenajare gradina #gradina extravaganta #idei de design #amenajare gradina extravaganta

Cum sa amenajezi o gradina extravaganta: 7 idei de design

Mobilierul extravagant, culorile luminoase si accesoriile inovatoare sunt cateva dintre elementele de care te poti folosi pentru a amenaja in gradina un spatiu inedit. Iata cateva idei care te-ar putea inspira!


1. Un cinematograf in aer liber

De ce sa cheltuiesti bani pe biletele la cinema cand te poti bucura de un film bun chiar la tine in gradina? Serile de vara, petrecute in compania prietenilor, pot deveni mult mai interesante, daca transformi spatiul din gradina intr-un mic cinematograf. Mobilierul confortabil, inspirat din designul scandinav, si accesoriile care imprastie o lumina placuta vor transforma o seara obisnuita intr-una de neuitat.


2. Un pat cu baldachin

O piesa de mobilier care te ajuta sa-ti amenajezi o gradina grandioasa este patul cu baldachin. Il poti folosi atat in piscina (un pat cu baldachin plutitor), cat si pe terenul de langa aceasta.


3. Un living pe terasa unei cabane

Mobilierul inspirat din designul danez este potrivit pentru amenajarea unui living pe terasa unei cabane. Acest mobilier pune accent pe simplitate, folosind culori naturale si linii de constructie fine.


4. Mobilier multifunctional pentru piscina

Scaunele care se pot transforma in fotolii comode sunt potrivite pentru amenajarea zonei din jurul piscinei. Mobilierul elegant alaturi de care poti pune sisteme de iluminare interesante transforma spatiul din jurul piscinei intr-un loc de vis.


5. O gradina suspendata

Pentru amenajarea unei terase autentice te poti folosi de un cort-balon transparent, mobilat elegant, deasupra caruia sa aranjezi plante cu aspect si colorit variat pentru mai multa prospetime.


6. Mobilier de inspiratie africana

Confort, natura, Africa, stare de bine: poti beneficia de un strop din fiecare dintre aceste elemente daca iti amenajezi terasa folosind mobilier de inspiratie africana! Canapelele mari sunt perfecte pentru odihna si relaxare, iar plantele din jur iti ofera starea de bine necesara pentru a petrece clipe linistite in aer liber.


7. Un cort-balon colorat

Pentru a aduce mai multa veselie in curtea ta, alege un cort-balon pe care sa il amenajezi folosind mobilier colorat, inspirat din stilul gipsy. Astfel, spatiul va fi unul energizant si elegant.



Sursa foto: deco.fr

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului