Amenajarea gradinii

#gradina #petrecere gradina #accesorii gradina #petrecere toamna

Cum sa organizezi o petrecere in gradina de toamna

Finalul verii nu inseamna sfarsitul distractiei. Si in timpul toamnei te poti bucura de compania prietenilor si a familiei. O petrecere in aer liber, intr-o zi placuta de toamna, este ceea ce ai nevoie pentru a-ti reincarca bateriile si a primi cum se cuvine noul sezon.

Cum vei aranja mobilierul de exterior, cand vei trimite invitatiile si cum, ce accesorii vei folosi, care va fi meniul, cand va incepe petrecerea, pe cine vei invita sunt detalii de care trebuie sa tii cont cand organizezi o petrecere. Iata cateva idei care te pot ajuta daca vrei sa organizezi o petrecere de neuitat in aceasta toamna!

Fii atent la vreme

Inainte sa trimiti invitatiile pentru petrecere, urmareste progronza meteo. Alege o zi care se anunta a fi calduroasa. Pentru o petrecere in gradina nu este neaparat nevoie sa trimiti invitatiile cu mult timp inainte. Un e-mail trimis prietenilor cu doar cateva zile inainte este cea mai buna invitatie la o petrecere.

Cum amenajezi spatiul

Modul in care aranjezi mobila pe terasa depinde de numarul de invitati. Este important sa te asiguri ca toti cei invitati la petrecere vor avea unde sa stea, astfel incat sa nu se simta stanjeniti.


Pentru o petrecere mare, scaunele sunt cea mai buna solutie, deoarece nu ocupa foarte mult loc. Daca vrei sa organizezi o petrecere restransa, poti aranja un spatiu mult mai confortabil, folosind fotolii sau chiar canapele. Pentru un plus de culoare te poti folosi si de perne colorate.

Ce accesorii folosesti

Pentru o petrecere in gradina de toamna, poti folosi accesorii specifice acestui anotimp. Astfel, poti transforma un dovleac intr-un bol pentru chipsuri sau il poti folosi pe post de felinar, daca petrecerea se prelungeste pana noaptea tarziu.






De asemenea, frunzele uscate pot fi folosite pentru a "imbraca" suportul de vin sau pentru a realiza ornamente inedite.




Pentru ca toamna vremea este mai racoroasa, poti pregati si un spatiu in curte unde sa faci un foc de tabara. Astfel, vei indeparta insectele, iar invitatii nu vor suferi din cauza frigului.



Sursa foto: thesimplyluxuriouslife.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului