Amenajarea gradinii

#curte de vis #petrecere prieteni #amenajare curte #curte

Curtea de vis a prietenilor nostri

Am fost in aceasta vara in concediu la cei mai buni prieteni pe care oricine si i-ar putea dori. Daca cineva inca nu crede ca lucrurile se intampla atunci cand trebuie sa se intample, atunci inseamna ca nimic in aceasta lume nu este la locul lui. I-am intalnit in primul nostru concediu la mare, cand inca nu-l aveam pe baietelul nostru, in schimb ei erau deja parintii unui pusti simpatic de aproape 2 ani.

Am petrecut doua saptamani la mare si ne-am simiti bine, iar ei nu ne-au lasat pana nu am promis ca ii vom vizita cat de curand la ei „la tara”. Le place sa spuna asa, cu toate ca localitatea nu este vreun loc uitat pe harta, ci este o comuna foarte ingrijita la poalele muntilor Apuseni. Timpul a facut ca noi sa fim extrem de ocupati cu venirea pe lume a copilului nostru si vizita promisa s-a amanat pentru inca doi ani pana cand am decis ca putem pleca la drum cu masina impreuna cu cel mic.

Cand totul a fost pregatit, am pornit cu masina, drum de cateva ore bune, cu GPS-ul si legatura online permanenta. Bucuria lor parea a fi mai intensa ca a noastra si ne tot incurajau sa nu fim suparati pe drumul destul de lung de parcurs. Cand am ajuns, nimic din ce fusese pe drum nu a mai contat.

Curtea imensa si plina cu tot ce-si poate dori un copil sa se joace. Leagane si tobogane copii si in spatele curtii, ferita cumva de ochii lumii, trona o imensa piscina cadru metalic. Am ramas impreuna cu sotia fara cuvinte, iar ei vazandu-ne ca nu stim pe ce lume suntem s-au grabit sa ne aseze la masa din curte sa ne odihnim.

Chiar daca zona era atat de aproape de munte, caldura verii la amiaza isi facea simtit efectul destul de puternic incat sa nu poti sta prea mult in aer liber. Chiar si asa, la umbra unui pavilion gradina cochet sub care ne-am asezat cu totii am descoperit masinaria care sfida arsita verii. Un ventilator pulverizare apa care nu contenea sa primeneasca aerul cu vapori fini de apa pe care ii lasa in jurul sau.

Oricat de obositi am fi fost, dupa ce ne-am aranjat lucrurile in camera si l-am culcat in sfarsit pe cel mic stresat de atat de mult drum, nu am rezistat si am mers sa verificam apa din piscina cadru metalic. Ce ti-ai putea dori mai mult decat asta? Sa stai in liniste, sa nu-ti sara nimeni in cap de pe margine, sa te relaxezi incat sa uiti de orice grija.

Este adevarat ca ne-au convins greu sa iesim de acolo pentru a manca si cu atat mai greu a fost sa ne convinga ca mai aveam inca doua saptamani la dispozitie sa ne bucuram de curtea lor de vis. Sigur ca i-am intrebat cum si mai ales de unde au ales toate minunatiile pe care le aveau montate in curte, si nu erau putine, in special piscina cadru metalic, dar si restul - minunatul ventilator pulverizare apa, acel pavilion gradina si restul de jucarii de exterior pentru copil.

Ne-au aratat pe tableta site-ul hitmag.ro si am inteles ca pe toate le-au comandat treptat de la acel magazin online. Toate au sosit acasa prin curier, iar montajul a fost chiar si pentru piscina cadru metalic extrem de usor. Privind gama de piscine am descoperit ca exista si varianta de piscina gonflabila si am fost pe loc convins ca pustiul nostru va avea si el una imediat ce revenim acasa.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare