Amenajarea gradinii

#utilaje curatat #stihl #utilaj stihl

Doua super utilaje de curatat din gama profesionala STIHL, lansate si in Romania

STIHL lanseaza pe piata din Romania doua noi utilaje de curatat cu presiune, destinate utilizatorilor din agricultura si constructii. Este vorba despre spalatoarele RE 232 si RE 282 Plus, care se adauga la celelalte patru utilaje de acest tip din gama STIHL pentru profesionisti.

In timp ce RE 232 are o presiune de lucru de 145 bar, RE 282 Plus functioneaza cu un presiune de pana la 160 bar, intre cele doua existand si o diferenta majora de debit. Ambele sunt dotate cu filtru de apa, care asigura o protectie suplimentara a pompei, dar si cu rezervor pentru detergent. Cele doua spalatoare sunt dotate cu cabluri de alimentare de 5 m, la care se adauga furtunurile de inalta presiune, cu armatura de otel de 10 si respectiv 15 m, pentru RE 282 Plus. Daca modelul RE 232 este configurat si pentru utilizare casnica, RE 282 Plus se foloseste doar in scopuri profesionale, avand nevoie de alimentare cu curent trifazic.

In categoria spalatoare cu inalta presiune, STIHL a dezvoltat nu mai putin de 13 astfel de utilaje, din care 6 sunt destinate folosirii intensive, la nivel profesional. Restul de echipamente se adreseaza mai ales celor care fac des curatenie in jurul casei si pe alei, dar si celor care nu vor sa-si piarda timpul la spalatoriile de masini.

Cel mai puternic utilaj de acest tip care exista acum pe piata este RB 402 Plus, care dezvolta, cu ajutorul unui motor termic, o presiune echivalenta cu aceea a unui gheizer care pulverizeaza apa la peste 100 m inaltime. Este vorba despre o presiune maxima de lucru de 230 bar, cantitatea de apa pe care o poate disloca fiind de 1150 l/h. Echipamentul este destinat celor care au activitati agricole, in constructii sau celor care detin parcuri auto.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare