Amenajarea gradinii

#gradina moderna #amenajare gradina #gradina

Idei de la Globall.ro pentru amenajarea unei gradini moderne

Lunile de vara sunt minunate, atat de asteptate si reprezinta motivul perfect pentru a petrece cat mai mult timp in aer liber, pentru a intreprinde diferite activitati si de ce nu?!, pentru a incerca lucruri noi. Asteptam cu nerabdare vara, zilele insorite si parca nesfarsite, concediul pe care l-am programat din timp si toate oportunitatile pe care ni le ofera acest minunat anotimp. Dar probabil unele dintre cele mai frumoase activitati pe care le facem vara, sunt petrecerile restranse cu familia si prietenii apropiati care au loc in confortul casei noastre, in gradina noastra pe care am amenajat-o exact asa cum ne-am dorit.

 

Si pentru ca gradina este atractia principala si locul preferat pe timpul sezoanelor frumoase, ne dorim ca aceasta sa fie moderna, primitoare, colorata de flori frumoase si decorata cu decoratiuni care ne reprezinta si care animeaza intreg peisajul. Se intampla de multe ori si pentru multi proprietari de locuinte care au gradina sa nu fie inspirati, sa nu stie cum sa amenajeze un spatiu limitat sau unul de mari dimensiuni sau pur si simplu nu stiu ce isi doresc sau ce este practic. Pentru ca se poarta gradinile moderne, in stiluri care mai de care mai interesante, iata cateva idei pentru amenajarea unei gradini moderne si perfecte pentru zilele lungi si calduroase de vara.

Pavajele – cele mai potrivite elemente pentru o gradina moderna!

Intr-o gradina moderna, pavajele reprezinta cea mai interesanta si cea mai potrivita alegere! Acestea se regasesc intr-o multitudine de modele, dimensiuni si culori astfel incat sa putem face cea mai buna alegere, atat pentru preferintele noastre cat si pentru decorul gradinii. Printre cele mai indragite modele de pavaje se numara aceste pavaje premium care sunt menite pentru decorarea unei gradini moderne.Putem opta pentru o combinatie de pavaje de diferite dimensiuni care se intrepatrund perfect sau putem opta pentru placi subtiri si de dimensiuni mari care reprezinta atractia momentului atat pentru proprietarii de case cat si pentru proptirtarii de afaceri Horeca care dispun si de o terasa.

Focarul – elementul surpriza din gradina ta!

Desi pare putin desprinsa din filme, aceasta moda a ajuns si la noi si foarte multa lume este interesata de amenajarea unui focar in gradina proprie. La fel ca si in cazul pavajelor, aceste focare din pavaj se pot realiza dupa bunul plac, iar daca punem in jurul lui cateva perne confortabile, acesta va deveni atractia principala a gradinii tale. Un focar este elementul perfect pentru serile de vara, depanati amintiri cu prietenii de suflet sau pur si simplu va relaxati si va bucurati de viata!

Jardiniere pentru florile si plantele tale preferate!

Indiferent de stilul in care alegem sa ne amenajam gradina, florile si plantele sunt de nelipsit din acest peisaj! Dar pentru a ramane totusi in stilul modern, una dintre alegerile de top ale proprietarilor sunt aceste jardiniere din pavaj care schimba in totalitate imaginea unei gradini. Poti planta in ele florile tale sau plantele preferate si le poti pozitiona exact acolo unde vrei. Posibilitatile sunt multiple si la latitudinea ta!

Iluminatul schimba atmosfera noptilor de vara!

Un alt element adoptat in amenajarea gradinilor moderne este iluminatul in pavaje, un element pe cat de surprinzator, pe atat de practic! Implementarea acestui tip de iluminat va schimba in totalitate atmosfera serilor de vara, iar daca iti doresti ceva cu adevarat inedit si necostisitor, opteaza pentru lampile led care se incarca cu energie solara.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare