Amenajarea gradinii

#spatiu verde #covera #ingrijire spatiu verde

Ingrijeste spatiul verde din jurul casei cu cele mai bune produse de gradinarit!

Pentru a te putea bucura de spatiul verde din jurul casei tale intregul an, este important sa ii acorzi o atentie sporita in permanenta. Iar odata cu sosirea primaverii si apropierea anotimpului fierbinte, este esential sa investesti timp si bani in amenajarea si protejarea gradinii tale, pentru a beneficia de rezultatele la care visezi. Vrei produse de gradinarit de inalta calitate, la preturi accesibile? Covera.ro iti vine in ajutor!

Covera.ro este un magazin online dedicat gradinarilor priceputi si celor incepatori deopotriva, cat si micilor fermieri, carora le pune la dispozitie o varietate de produse specifice, de buna calitate, la preturi atractive.

In aceasta perioada, pentru a te asigura ca gradina ta va arata exceptional si va da roade bogate la finele verii, este indicat sa investesti in acele unelte si aparatura de gradinarit care te vor ajuta sa iti atingi scopul.

Produse de gradinarit pentru un gazon impecabil

Curtea si gradina casei tale sunt acoperite cu un strat de gazon care are nevoie de o ingrijire atenta pentru a arata mereu impecabil. De aceea este important sa investesti in aparatura necesara care va asigura succesul demersurilor tale. Incepe cu o masina electrica de tuns iarba, care va oferi gazonului un aspect uniform si ingrijit fara ca tu sa fii nevoit sa depui eforturi considerabile.

De altfel, masina electrica ideala de tuns iarba este aceea pe care o poti manevra cu usurinta in orice zona a curtii si a gradinii tale, inclusiv in acelea mai putin accesibile, dintre copaci, tufisuri etc., dar si cea care te ajuta sa elimini iarba inalta si buruienile nesuferite, dificil de indepartat.

Insa o masina de tuns iarba nu este suficienta pentru o peluza impecabila. Cu precadere pe durata verii, este important sa uzi in mod constant gazonul pentru ca verdele crud al ierbii sa nu paleasca din cauza temperaturilor ridicate. Pentru irigatii pe suprafete mici, un hidrofor cu pompa suprafata este o alegere excelenta.

Scapa de buruieni simplu si eficient cu un erbicid sistemic

Gazonul si, in mod special, culturile de legume si de cereale au serios de suferit din cauza buruienilor rezistente. Aici intervine aplicarea unui erbicid eficient, sistemic, care sa produca rezultate de lunga durata.

Covera.ro iti propune Cerlit, un erbicid postemergent, excelent in combaterea buruienilor care produc pagube culturilor de cereale, vita de vie, pajistilor, dar si livezilor.

ADVERTORIAL

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare