Amenajarea gradinii

#piscina gradina #piscina

Piscinele in gradina

Odata cu venirea verii si incalzirea vremii, cu totii dorim sa ne racorim si nu exista o modalitate mai buna decat amplasarea unei piscine in gradina.

Multi oameni ar dori sa aiba o piscina acasa. Dar nu intotdeauna au posibilitatea de a-si face o piscina. Pot exista factori economici sau structurali care ii impiedica sa-si instaleze o piscina. Primul motiv ar fi faptul ca nu au loc, dar si conditiile solului pot sa nu fie conforme cu normele in vigoare. Cu toate acestea, exista alternativa unei piscina cu cadru metalic.

Piscinele cu cadru metalic au devenit o optiune economica pentru cei care doresc sa aiba o piscina in gradina, dar nu dispun de spatiul sau resursele necesare pentru a o avea.

Acest tip de piscina a devenit o forma mai practica si mai sigura de distractie pentru familie, dar in special pentru copii.

In prezent, piscinele in gradina nu mai sunt o noutate. Foarte multi oameni opteaza pentru acest tip de piscine. Pe timp de vara ele reprezinta o solutie ideala, atunci cand vrei sa te racoresti si sa te distrezi, fara sa mai pleci de acasa. in plus, exista alte cateva avantaje ale piscinelor ce pot fi amplasate in gradina.

Avantaje

Datorita varietatii de modele si marimi, acest tip de piscina se adapteaza nevoilor utilizatorului in ceea ce priveste costul si spatiul.

Un alt avantaj este usurinta cu care pot fi asamblate si dezasamblate. In plus, materialul din care sunt facute nu este rigid, ceea ce inseamna ca nu exista riscuri atat de mari in cazul in care copilul se intampla sa se loveasca la cap sau in orice alta parte a corpului.

De asemenea, marimea si adancimea lor sunt foarte mici, astfel ca cei mici nu trebuie sa stie sa inoate foarte bine. Adutii pot sta linistiti cand cei mici se joaca intr-o astfel de piscina. in ciuda acestui fapt, retineti ca cei mici au nevoie intotdeauna de supravegherea adultilor. Un alt avantaj al piscinelor gonflabile este ca pot fi achizitionate foarte rapid din magazine online care pun la dispozitia clientilor astfel de produse.

Piscinele portabile sunt mai ieftine

Diferenta de pret poate fi uriasa. Pentru a face o piscina exista nevoie de muncitori, trebuie cumparate materiale, trebuie pregatit locul, sapat in gradina si creat un proiect de constructie in exterior. Pretul poate varia, depinde foarte mult de conditii, de dimensiunile dorite, de serviciile la care apelati. Puteti apela la serviciile unei firme sau ale unei persoane care desfasoara o activitate independenta.

O piscina gonflabila este de obicei mult mai ieftina si va poate costa putin. Pretul variaza in functie de dimensiune. in plus, acestea necesita mai putine costuri de intretinere decat o piscina din beton.

Instalarea este mai rapida

Si o puteti face singuri, urmand un manual de instructiuni, fara a mai trebui sa asteptati cateva saptamani pentru ca piscina sa fie gata. Este suficient sa intrati in magazinul online Trambuline Sparta, sa dati la categoria Piscine de gradina, sa o alegeti pe cea care va place si sa o comandati. Dupa primirea ei, ii cautati un loc potrivit in gradina si apoi va veti putea bucura de ea oricand, pe timpul verii.

In acest magazin veti descoperi diferite modele de piscine. Exista piscine gonflabile cu pompa sau fara pompa de recirculare, cu cadru metalic, dreptunghiulare sau rotunde. Exista o gama variata de piscine, care va ofera sansa sa o alegeti pe cea potrivita atat bugetului dvs., cat si spatiului din gradina.

Puteti sa le schimbati locatia si sa le goliti

La sfarsitul sezonului cald, le puteti goli fara probleme si depozita intr-o magazie, de exemplu. Dupa golire, veti elibera spatiul si veti putea pune in locul piscinei altceva. De asemenea, au o durabilitate mare si, daca va plictisiti de ele sau doriti o alta dimensiune, mai mare sau mai mica, puteti opta pentru un alt model. Piscina din beton nu poate fi usor schimbata. Pentru a o modifica va trebui sa cheltuiti multi bani.

Piscinele gonflabile sunt foarte versatile. Veti gasi mereu una ideala pentru dvs., deoarece sunt de toate dimensiunile si formele. Unele au chiar utilitate dubla, cum ar fi piscina pentru copii cu loc de joaca.

Ce tip de piscine preferati? Sunteti adeptii celor din beton sau celor gonflabile? Daca va doriti una gonflabila puteti cauta on line si va alegeti modelul care corespunde necesitatilor dvs. In urmatorul sezon de vara o veti putea amplasa in gradina, si va veti putea distra in familie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare