Amenajarea gradinii

#piscina #amenajare gradina #amenajare piscina

Ponturi pentru amenajarea unei piscine perfecte in curtea casei tale

Vremea frumoasa de afara te duce cu gandul la petrecerile de la mare, la timpul petrecut lenevind pe plaja sau jucandu-te in apa cu prietenii? Afla ca poti recrea aceste momente chiar la tine acasa! Amenajarea unei piscine in curtea interioara este o solutie buna pentru distractie. Siguranta si confortul sunt doua cele mai importante aspecte de care sa tii cont atunci cand alegi sa amenajezi acest spatiu.


Nu lasa piscina fara sistem de siguranta

Pentru protectia piscinei, este indicat sa instalezi un sistem de securitate sau un gard in jurul sau. In plus, o alarma care detecteaza miscarea in piscina este o alegere buna, intrucat iti permite sa fii tot timpul la curent cu activitatea din curtea casei tale. De asemenea, acest sistem este bun si pentru siguranta copiilor care, astfel, nu se vor putea apropia nepermis de mult de pisicina cu apa adanca.


Nu alege o suprafata alunecoasa

Este recomandat ca suprafata din jurul piscinei sa nu fie alunecoasa, pentru a evita accidentele. Utilizeaza gresie, marmura sau parchet pentru a amenaja zona care inconjoara piscina.


Nu neglija decorul

Piscina reprezinta un loc de distractie, insa nu trebuie neglijat nici aspectul estetic al zonei care inconjoara piscina. Pentru a crea un spatiu cat mai placut, poti amenaja locul in functie de gusturile tale.

In primul rand, poti folosi obiecte de iluminat pentru a putea folosi piscina si pe timpul noptii. LED-urile care inconjoara piscina sunt o optiune excelenta in acest sens. Exista, de asemenea, si bile plutitoare care lumineaza si pe care le poti folosi in serile cand vrei sa inoti.



Un alt aspect de care este indicat sa tii cont atunci cand te hotarasti sa iti construiesti o piscina in curte il reprezinta obiectele de mobilier. Fie ca alegi un stil clasic de amenajare, fie ca preferi stilul romantic, mobilierul joaca un rol important pentru decorarea spatiului din jurul piscinei.

Astfel, poti alege piese de mobilier rezistente si, in acelasi timp, elegante, alaturi de care sa pui cateva umbrelute de soare, cu ajutorul carora sa realizezi un spatiu in care sa te relaxezi, dupa ce ai inotat in piscina.



Sursa foto: plantnj.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului