Amenajarea gradinii

#mobilier gradina metro #metro romania #catalog metro #pat gradina #metro #sezlong

Transforma-ti gradina in spatiul perfect de relaxare. 5 piese care nu trebuie sa iti lipseasca

Casa la curte este o binecuvantare. Stim cu totii ca nimic nu se compara cu o seara de vara relaxanta petrecuta in propria gradina. Pentru a obtine o atmosfera de basm ai nevoie de cateva piese care sa asigure confortul acestui spatiu exterior.

Atunci cand decizi sa amenajezi o terasa in curte trebuie sa tii cont de mai multe aspecte. Pe de o parte, de dimensiunile spatiului disponibil. Apoi, e important sa stii pozitionarea locului pe directia razelor soarelui. Mai trebuie sa tii cont de aspectul terenului, caci e posibil ca acesta sa fie inclinat, fapt care va necesita lucrari suplimentare. Dar cel mai important: trebuie sa tii cont de confortul pe care ti-l va oferi terasa casei tale.

Investitiile pe care le vei face sunt importante, de aceea si piesele pe care le vei achizitiona trebuie sa fie de calitate. Acum, METRO iti ofera o solutie completa de relaxare in gradina casei tale in sezonul cald, de la canapele si fotolii din imitatie de bambus si ratan, pana la gratare, umbrele, balansoare si sezlonguri.

Iata cele cateva piese de mobilier indispensabile:

Un pat de gradina

Un pat de gradina nu este o extravaganta, ci o necesitate. Muncesti mult, dar trebuie sa te si relaxezi. Si cum altfel decat la racoarea oferita de propria ta gradina. METRO Romania iti vine in ajutor tocmai pentru a-ti face alegerea mai usoara. In cel mai recent catalog al comerciantului vei gasi doua articole cu un design exclusivist ideale pentru relaxare totala alaturi de familie si prieteni.

Un pat de relaxare extensibil, dotat cu o copertina, va deveni rapid locul tau preferat pentru odihna in aer liber. De asemenea, patul Templu, realizat din imitatie de ratan, iti va fi refugiu in zilele calduroase.

Un sezlong

Si pentru ca sezonul cald se apropie, o baie de soare nu va fi niciodata un moft. Deja te visezi probabil intinsa pe sezlong, adulmecand mirosul ierbii si imbatandu-te cu razele calde. Iar varianta unui sezlong este cea mai potrivita in acest caz. Sezlongul Sunland este un fotoliu pliant realizat din otel si textilene, deci este foarte rezistent, ceea ce il transforma intr-o investitie inteligenta.

O umbrela

Si cum perechea sezlongului este umbrela, ia in calcul si un astfel de accesoriu. Cu siguranta, nu vei regreta. Iti va asigura umbra perfecta in momentele toride ale zilelor de vara, astfel incat sa nu ratezi niciun moment petrecut afara, la aer curat. METRO iti pune la dispozitie o serie de umbrele de plaja de diferite modele si dimensiuni, astfel incat sa le poti integra simplu decorului din spatiul tau de relaxare.

Un gratar

Si parca nu ar fi curte fara un gratar la indemana. Weekendurile cu prietenii au un alt farmec daca va veti aduna in gradina casei in jurul unui jar mocnit peste care sfaraie carne, carnaciori si mititei. Gratarul Louisiana este ideal pentru gatitul in aer liber, avand atasate suprafete de lucru in lateral si frontal. Poate fi amplasat oriunde in gradina sau pe terasa, fiind usor de deplasat datorita rotilor cu care este prevazut.

Mobilier din ratan

Tine cont ca in jurul mesei se deapana cele mai frumoase amintiri si se rostesc cele mai importante planuri de viitor, asa ca asigura terasei tale mobilierul adecvat unor astfel de momente. Seturile din imitatie de ratan formate din sofa, fotolii si masa sunt ideale pentru a muta confortul din casa chiar pe terasa.

Piesele de mobilier pentru exterior sunt mai usor de intretinut decat ar putea parea la prima vedere, astfel ca nu trebuie sa iti faci probleme in privinta duratei de viata a acestora.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului