Amenajarea gradinii

# decoratiuni ferestre #decoratiuni usi #usi #casa bantuita #ferestre

Vrei sa ai o casa bantuita? Cum sa decorezi usa de la intrare si ferestrele

Halloween este perioada in care doresti sa ai o casa bantuita, sa sperii vecinii prin decorul tau cu vrajitori, fantome si alte decoratiuni care sa induca frica. Iata cum poti sa decorezi usa de la intrare si ferestrele astfel incat sa ai o casa cu adevarat infricosatoare, in care putini se vor incumeta sa intre.

 

1. Maini cu sange lipite pe geam

Sursa foto: amazon.com

Fie ca este vorba despre geamul de usa de la intrare sau despre ferestrele in sine, mainile cu sange lipite acolo pot sa indice un adevarat spectacol horror. Cu siguranta ca oricine va trece prin dreptul casei tale se va speria si va aprecia autenticitatea ideii in sine.

 

2. Un sticker cu un schelet atarnat sau care iese de dupa usa

Sursa foto: amazon.com

Niciodata un schelet pus intr-un decor bantuit nu poate sa dea gres. Este un simbol al pustiirii si induce teama imediat. Atunci cand te pregatesti de Halloween poti sa lipesti un asemenea sticker pe geamul tau, putand sa fie chiar in marime naturala a unui om. Vei fi persoana care s-a pregatit pentru orice situatie infricosatoare si bantuita.

 

3. Sticker cu fantoma cea prietenoasa

Sursa foto: pinterest.com

Nu orice fantoma trebuie sa ne sperie. Fantoma cea prietenoasa este un simbol al lumii de dincolo, care nu este complet infricosatoare. Asadar, pentru a atrage copiii vecinilor la usa ta, poti sa te joci adaugand sticker cu Casper, fantoma cea vesela si jucausa, care va invita pe oricine sa o cunoasca mai de aproape.

 

4. Lilieci lipiti pe geam sau usa sub forma de sticker

Sursa foto: etsi.com

Liliecii sunt si ei un simbol al raului pentru ca sunt asociati cu noaptea, cu vrajitoriile si lucrurile oculte. De asemenea ei nu pot sa vada, dar au abilitatea de a se orienta cu ajutorul sunetului, astfel incat sa nu se loveasca niciodata de obiecte. Liliecii sunt prezenti in orice film sau reprezentare a unor locuri infricosatoare, asadar nu au cum sa lipseasca dintr-un decor ce tine de o casa bantuita. Halloween este perioada din an care presupune teama si infrangerea ei. Asadar liliecii pot sa fie lipiti pe geam, pe usa sau la intrare, deasupra usii.

 

5. Fantoma care pare ca a spart geamul

Sursa foto: grandinroad.com

O varianta inedita si interesanta de fantoma poate sa fie cea care da impresia ca s-a lovit de geam si ca a patruns prin el. Ea este formata din doua componente, una care sta in interior si una care sta in afara geamului, fiind 3D. Papusa sub forma de fantoma va face o impresie asupra adultilor si copiilor care o vor vedea patrunzand prin fereastra ta.

 

6. Panzele de paianjen

Sursa foto: amazon.com

Panzele de paianjen indica un loc vechi, necuratat si plin de energii joase. Asadar, perfect potrivita aceasta descriere pentru un loc bantuit, potrivit cu Halloween. Poti sa gasesti o multitudine de variante de panze de paianjen pe care le poti pune la colturile usilor sau geamurilor, precum si pe geam, lipite, daca sunt mai mari si mai vizibile. Ele vor crea senzatia de bantuit.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului