Boli si daunatori

# mavrik #insecticid #plante

Ce este insecticidul Mavrik si ce caracteristici are?

Daca esti implicat intr-o afacere construita in jurul agriculturii sau horticulturii, stii bine ca succesul inregistrat la finalul unui an, raportat la valoarea productiei / hectar, se bazeaza pe o serie intreaga de factori: nivelul de precipitatii inregistrat in anul precedent, rata de absorbtie a subventiilor, dar si insecticidele utilizate pentru tratarea copacilor. Discutam putin mai jos despre ce proprietati trebuie sa indeplineasca un insecticid bun, urmand sa analizam si recomandarea de produs pe care am pregatit-o astazi: insecticidul Mavrik.

Ce este insecticidul Mavrik?

Tratarea culturilor cu insecticid Mavrik asigura o actiune sigura asupra organismelor, atat prin contact, cat si prin ingestie. Mavrik 2F este un piretroid insecticid de ultima generatie, ce poate fi utilizat pe o gama variata de plante:

  • Cereale paioase (grau, orz) - tratamentul trebuie realizat la avertizare, dupa ce pragul economic de daunare a fost atins.
  • Rapita si floarea soarelui - persistenta indelungata a insecticidului Mavrik 2F asigura o protectie de lunga durata a populatiei tratate.
  • Cartofi - Mavrik 2F este eficient in combaterea larvelor si adultilor gandacului de Colorado, dar si in cazul afidelor transmitatoare de viroze.
  • Culturile de mar: tratamentul cu insecticid Mavrik se aplica atat la inflorit, cat si imediat dupa aceasta etapa, pentru combaterea afidelor.
  • Plantele ornamentale: insecticidul Mavrik se aplica fie pentru plantele ornamentale crescute pe camp, fie pentru cele de sera (volum - 1000 l / ha);
  • Leguminoase: aceasta solutie cu actiune sigura asupra daunatorilor poate fi aplicat si pe: ceapa, castraveti, varza, capsuni.

Ce beneficii ofera insecticidul Mavrik?

Cei care aleg insecticid Mavrik pentru tratarea propriilor culturi, se bucura de o multime de beneficii. Iata doar cateva dintre motivele pentru care tratamentele cu aceasta solutie anti daunatori pot reprezenta cea mai inspirata alegere:

Actiune directa asupra organismelor tinta

Datorita substantei active din compozitia sa (tau-fluvalinat, obtinuta din aminoacidul denumit valina), Mavrik actioneaza diferit asupra sistemului nervos al daunatorilor, provocand grave perturbari metabolice, hiperactivitate dezordonata si, intr-un final, moartea acestora.

Totodata, este inofensiv pentru insectele polenizatoare ale florilor (albinelele sau bondarii), actionand direct asupra insectelor daunatoare (afide, tripsi si purici de frunza), atat prin contact, cat si prin ingestie.

Garantat si de lunga durata

Aplicarea unui tratament cu insecticid Mavrik se poate realiza chiar si in cazul temperaturilor ridicate, fara a exista riscul de diminuare a efectului acestuia. Mai mult decat atat, se observa un efect rezidual de lunga durata, datorita termostabilitatii caracteristice formulei.

Rezistenta demonstrata la ploi

Insecticidul Mavrik 2F garanteaza insolubilizare in apa, fapt ce il pozitioneaza ca pe un insecticid pentru culturi rezistent in fata ploilor. Astfel, se garanteaza o activare rapida si rezistenta (pana la 21 de zile), chiar si in lunile cu precipitatii.

Asadar, daca te afli in cautarea unui piretroid de ultima generatie, cu un spectru larg de aplicare, atat in lunile de primavara, cat si in cele de toamna, afla din randurile de mai jos de unde poti achizitiona acest produs!

Cum comanzi online insecticid Mavrik?

Comanda acum insecticid Mavrik, alaturi de alte produse eficiente in controlul principalilor daunatori. Te bucuri de oferte avantajoase pentru intreaga gama de insecticide de pe site, asadar, consulta preturile zilei si alege sa iei cele mai inspirate decizii pentru sanatatea culturilor tale!

Sursa foto: https://imgur.com/UyRRssY via Shutterstock

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din boli-si-daunatori

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului