Do it yourself

# idei fantani #fantani inedite #fantani gradina #decor gradina #gradina

5 idei geniale: Fantani inedite pentru gradina ta, care vor fi foarte admirate

Fantanile sunt esentiale pentru o gradina cu un decor special. Acestea nu trebuie sa lipseasca din gradina ta, deoarece dau un aer proaspat si propaga liniste si relaxare.

Daca vrei sa fii special si gradina ta sa fie admirata de toata lumea, iti propunem cateva variante inedite de fantani pentru gradina ta, care cu siguranta vor atrage atentia tuturor musafirilor, iar pasionatii de gradinarit vor fi invidiosi de decorul tau. Iata cateva idei geniale:

Fantana din lemn

Daca vrei sa ai un aer rustic, atunci cea mai buna alegere pentru gradina ta este fantana din lemn. Aceasta este acoperita cu un plastic, pentru a rezista la umiditate si pentru a o feri de mucegai.

Fantana din ghivece de flori

Ghivecele pentru flori sunt foarte versatile si le poti utiliza in gradina ta sub mai multe forme. Ia trei ghivece de dimensiuni diferite si cu ajutorul lor iti vei putea realiza o fantana inedita si unica. Cu siguranta ideea ta va fi preluata si de altii, caci arata foarte frumos si atrage imediat atentia.

Fantana din vase ceramice

Usor de realizat si cu un puternic impact vizual, fantana din vase ceramice este un punct de atractie al oricarei gradini. Viu colorata, aceasta fantana poate fi racordata la apa cu ajutorul unui sistem pe energie solara.

Fantana panou

Desi este mai greu de realizat, fantana panou este geniala. Pe langa faptul ca da un aer sofisticat si foarte elegant gradinii, ea este foarte linistitoare si perfecta pentru serile lungi de relaxare pe timpul verii.

Fantana din bambus

Aceasta fantana de bambus poate adauga putin zen in curtea din spate sau in pridvor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului