Do it yourself

#aranjamente florale Halloween #aranjamente florale #decoratiuni halloween #halloween

Decoratiuni inspaimantatoare pentru Halloween, din dovleci si flori

Halloweenul nu ar fi Halloween fara dovlecii sculptati. Tocmai de aceea, acest simbol incontestabil al sarbatorii a fost reinterpretat intr-o maniera inedita. Astfel, dovlecii sculptati si decorati apoi cu flori pot deveni un element central al decorului anul acesta, de Halloween.

Pe langa simbolul cunoscutei sarbatori - dovleacul – si alte elemente specifice, designerii florali au adaugat flori care sa completeze atmosfera de Halloween: cale, craspedia, leucospermum, hypericum, eringium, ilex sau protea. Aranjamentele florale mizeaza pe forme spectaculoase, pe culori care sugereaza mister, pasiune, care te provoaca. Astfel, din vocabularul cromatic propus de specialisti nu lipsesc negrul si portocaliul calelor sau al trandafirilor, asociate fara indoiala sarbatorii, dar nici violet, rosu, galben.

Si daca dovlecii nu ti se par inspaimantatori, poti alege un misterios buchet format din 29 de cale negre sau un fantomatic aranjament din flori albe sunt idei la fel de surprinzatoare pentru Halloween si nu numai.

Pentru ca linia cromatica dominanta a acestei colectii este inspirata din schimbarile naturii din aceasta perioada, aranjamentele sugereaza, dincolo de orice, abundenta incontestabila a toamnei, asa ca aranjamentele propuse pentru Halloween pot fi o surpriza minunata si pentru cei care nu sarbatoresc aceasta zi.

Colectia este in ton cu toamna, dar si cu o sarbatoare care capata tot mai multa popularitate. Prin aceste aranjamente florale, designerii Floria.ro arata ca Halloweenul poate fi despre mister, sugerat subtil prin nuantele de violet, poate fi despre fantome, prin accentele de alb, dar mai ales este despre bucuria de a avea un nou pretext pentru a fi alaturi de cei dragi. Au fost alese flori care rezista mult timp, precum orhidee, trandafiri, dalii, crizanteme, garoafe, astfel incat aceste aranjamente spectaculoase sa reziste mult timp.

Aceste buchete inedite sunt ideale atat pentru decorarea unui birou cat si pentru decorarea casei. In plus, reprezinta un cadou ingenios pentru o persoana draga tie. Oricine s-ar bucura sa primeasca un astfel de buchet.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din do-it-yourself

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare