Do it yourself

# nicolae agop # design floral #atelier arta florala

Invata sa creezi aranjamente florale ca un maestru

Nicolae Agop revine in toamna acestui an in Romania, pentru un workshop de Design Floral, dedicat tuturor floristilor care vor sa deprinda noi tehnici speciale in arta florala.

Trei zile pline de flori - 20-21-22 octombrie 2015, la care se alatura ca parteneri Facultatea de Horticultura, din cadrul Universitatii de Studii Agonomice Bucuresti si Centrul de Creatie Atelierele ILBAH. Avand un program mai complex, cu tematici si tehnici diversificate, workshop-ul va dura doua zile (21 si 22 octombrie), la care se adauga o demonstratie speciala (20 octombrie), unde Nicolae Agop va realiza aranjamente de Craciun.

La aceasta demonstratie se alatura si Lazur Sanda – maestru ikebana si trainer Atelierele ILBAH cu aranjamente specifice de iarna in stil ikebana. Participarea la acest workshop iti ofera sansa de a lucra alaturi de profesionisti in domeniu, care te vor invata si indruma in realizarea unui buchet perfect si a unui aranjament minunat, gata sa fie oferit unei personae dragi. 

Programul workshop-ului este urmatorul:

20 octombrie – Demonstratie speciala Aranjamente de Craciun & Aranjamente de iarna in stil Ikebana

-          Invitati speciali: Nicolae Agop si Sanda Lazur

21/22 octombrie – Workshop Nicolae Agop: Doua zile pline de informatii si multa practica, unde se vor realiza buchete speciale in diverse tehnici moderne, dar si aranjamente de Craciun, pregatindu-ne astfel de sezonul sarbatorilor ce se apropie cu pasi repezi.

Nicolae Agop este un nume de seama in randul floristilor celebri la nivel international, cu o experienta profesionala de 33 ani, care a reusit sa isi transpuna pasiunea pentru floristica intr-o profesie de succes. In prezent este membru de onoare al Asociatiei Nationale a floristilor din Rusia, fondator al “Atelierului floristic AGOP” din Chisinau si absolvent al Scolii Internationale de Floristica din Tallin, Estonia. 

Experienta sa in designul floral este sustinuta de numarul impresionant de expozitii, seminarii si concursuri la care a participat in prima faza a carierei sale si pe care le-a organizat ulterior in mai mult de 40 de orase din tari diferite. Nicolae Agop este castigatorul si detinatorul mai multor diplome la expozitii si concursuri internationale de floristica profesionala din Rusia, Moldova, Ucraina, Letonia, Italia, Slovacia, Republica Ceha, Estonia, Japonia si Elvetia.

 

Alege sa duci pasiunea pentru flori mai departe si sa nu te limitezi la ceea ce ai invatat pana acum! Lasa-te inspirat de arta florala deosebita, in cadrul workshopului InspirationArt by Atelierele ILBAH! Mai multe detalii gasiti aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din do-it-yourself

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Bucataria din balcon

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare