Do it yourself

#Flower Design Contest # ateliere ilbah #castigatori

S-a incheiat concursul Flower Design Contest. Cine sunt castigatorii si ce creatii uimitoare au realizat

Atelierele ILBAH au organizat vineri, 06.10.2017, prima editie a concursului Flower Design Contest. La concursul destinat tinerilor floristi ce au dorit sa-si arate creativitatea si talentul au participat 27 de persoane. Doar trei au fost insa, alesi castigatori.

Acestia au avut la dispozitie 4 ore pentru a realiza un aranjament floral de masa, central, potrivit atat pentru evenimente private cat si oficiale, cu tema "Instalatii Florale Greenery". Tema concursului a fost una secreta, aceasta fiind comunicata doar cu cateva minute inainte de inceperea competitiei.

Evenimentul a avut loc in frumoasa locatie Soiree Exclusive Venue, care, pentru 4 ore, s-a transformat intr-un paradis de culoare si creativitate. Juriul a fost impresionat de creatiile concurentilor. In urma analizarii atente a aranjamentelor realizate, cei trei fericiti castigatori au fost:

Locul I – Pavel Roxana Mariana

Locul II – Neagu Mircea

Locul III – Visan Nadia

Astfel, Pavel Roxana Mariana a fost castigatoarea Marelui Premiu constand in suma de 2000 de lei, un curs de fotografie si participarea gratuita la urmatoarea demonstratie a maestrului Nicolae Agop in Romania.

La fel de atractive au fost si celelalte premii; locul al II-lea a castigat un curs de relatii publice + accesorii florale de la Import Flowers, iar locul al III-lea a obtinut un curs de antreprenoriat.

Din juriu au facut parte trainerii Atelierele ILBAH din cadrul cursurilor de Design Floral: Anne Marie Popa, Sorina Petra, Natasa Maxim si Otilia Bucur, dar si Ioana Buiacu din partea Flori de LUX.

Concursul nu ar fi putut sa aiba loc fara sponsorii acestui eveniment care sprijina constant tinerii floristi din Romania. Sponsorii editiei I a concursului Flower Design Contest by Atelierele ILBAH sunt: Flori de LUX, Soiree Exclusive Venue, Import Flower si Nicolae Agop.

Concursul nu doreste sa se opreasca aici, ci sa devina o traditie anuala prin care sa se afle care este cel mai talentat florist Atelierele ILBAH.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din do-it-yourself

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.