Plante de apartament

# flori magice #flori vindecatoare #flori

3 flori magice pe care trebuie sa le ai in casa. Unde le pui

Florile de apartament nu au doar rolul de a infrumuseta. Multe dintre plantele cu care iti poti decora casa au si puteri magice. Ele pot atrage norocul, iubirea si banii. 

Iata cateva dintre acestea si ce puteri magice au: 

1. Busuioc

Busuiocul aduce dragostea, pasiunea, succesul si frumusetea in casa ta. Iar daca pui in mancare planta crescuta chiar in casa ta se spune ca poti trezi pasiunea in oricine consuma aceea mancare. In plus, busuiocul este recunoscut pentru ca este antidepresiv, antiseptic si antibacterial.

2. Trifoiul

Planta in cauza aduce banii in casa ta si, in plus, ofera protectie. Unele persoane considera ca florile trifoiului puse langa frunte imbunatatesc puterea fizica. Iar mirosul acestei plante iti ascute intuitia. Pe deasupra, nectarul acestei plante este extraordinar de gustos.

3. Iasomia

Iasomia atrage atat dragostea cat si banii in casa ta si, in acelasi timp, favorizeaza visele profetice. Uleiul de iasomie este unul dintre cele mai puternice afrodisiace, ceea ce o transforma intr-un instrument eficace pentru oricine doreste mentinerea flacarii aprinse intr-o relatie de cuplu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului