Plante de apartament

#decorare birou #dracaena #crinul pacii #iedera #birou #plante de apartament #plante #plante de interior

3 plante perfecte pentru a-ti decora biroul

Indiferent ca lucrezi de acasa sau nu, este bine sa iti decorezi spatiul de lucru cu plante. Acestea sunt benefice mediului inconjurator deoarece purifica aerul si absorb energiile negative. Iata ce plante sunt potrivite pentru decorarea biroului!

Crinul pacii (Spathiphyllum)

Crinul pacii este una dintre cele mai frumoase plante de interior si are proprietati puternice de purificare a aerului. In plus este si usor de ingrijit. Asigura-i constant o temperatura de 20-29oC in timpul zilei si 15-24oC in timpul noptii. In plus este o planta care adora umbra, prin urmare asigura-te ca o pozitionezi intr-un loc unde este ferita de razele soarelui. Crinul pacii este o planta careia ii place umezeala. Pamantul plantei nu tebuie sa se usuce complet intre doua udari. Cu toate acestea este bine ca la suprafata pamantul sa fie aproape uscata cand se face urmatoarea udare. Perioada de udare difera in functie de anotimp intre 1 si 3 zile.

Sursa foto: gardenista.com

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.