Plante de apartament

# plante stil contemporan #plante apartament #plante

3 tipuri de plante pentru a completa un decor contemporan

 

Stilul contemporan este foarte elegant, deoarece spațiile mari sunt de obicei construite acolo unde totul este organizat. Nu este o estetică simplă și curată, deoarece transmite minimalism, dar adaugă căldură prin folosirea diferită a materialelor cum ar fi piatră, lemn nobil sau țesături de înaltă calitate.

 

Cel mai important lucru pentru scoate in evidenta stilul contemporan este alegerea celor mai bune materiale. Podelele din lemn, dale sau o ceramică inovatoare trebuie să fie bine alese.

Echilibrul dintre decor și elementele principale este căutat în mod constant, astfel încât să se completeze reciproc în mod corespunzător.

Dcorarea contemporană contemplă, de asemenea, utilizarea florilor, plantelor și copacilor. Fiecare mic detaliu este îngrijit și plantele pot da un aer complet diferit și fantastic în casa ta.

Interiorul unei case este o lume separată, reflectă personalitatea fiecărui individ. Plantele dau atingeri de lumină, energie și, bineînțeles, acea culoare verde care ne amintește și ne transportă spre natură. Iata care sunt cele mai bune plante pentru a completa un decor contemporan:

1. Bonsai

Florile albe aduc viață și energii bune. Când înflorește, va da un miros plăcut, este ideal să-l plasați într-un vas, în funcție de mărimea plantei și de decorarea restului casei.

2. Gradina suculenta

Acestea sunt un tip de plante care necesită foarte puțină apă, nu se usucă și le puteți plasa în orice tip de recipient. Încercați să le plantați în borcane de sticlă, cutii de sifon sau recipiente reciclate.

3. Bambusul

Bambusul este una dintre cele mai bune plante pentru a fi amplasată într-o casă contemporană. Stâlpii de bambus pot deveni elemente centrale extraordinare atunci când toate florile lor ies. Le puteți pune în vase sau borcane alungite și puteți crea un buchet de bambus.
Bambusul poate fi așezat în bucătărie, în baie sau în camera de zi. Aceste plante nu au nevoie de multă atentie și pot supraviețui numai prin a fi în contact cu apa sau plantate pe uscat.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului