Plante de apartament

#jardiniera #jardiniere #jardiniere ieftine #modele jardiniere

4 jardiniere superbe si ieftine, pe care le poti face chiar tu

Daca vrei sa ai o fereastra superba, odata cu venirea primaverii sau chiar si in sezonul rece, atunci poti apela la jardiniere. Acestea infrumuseteaza decorul ferestrelor tale si dau viata si culoare locuintelor monotone. In plus, daca nu ai o gradina, acestea pot fi un bun mod de a-ti pune in practica pasiunea si creativitatea pentru gradinarit. Iata cateva tipuri de jardiniere superbe, pe care le poti realiza chiar tu:


1. Jardinierele din lemn

Cu ajutorul catorva placi de lemn simple poti realiza o jardiniera superba in stil rustic. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa prinzi cu cateva cuie cele patru placi, dupa care sa slefuiesti bine lemnul si sa il vopsesti intr-o culoare preferata.


2. Pune in valoare jardinierele vechi

Nu trece cu vedera detaliile. Multe dintre locuintele vechi sunt dotate cu jardiniere clasice, foarte rafinate. Pune-le din nou in valoare, vospindu-le intr-o nuanta de alb murdar, care sa nu strice decorul vechi, pe care timpul si-a pus amprenta. Vopseaua sarita pe alocuri sau resturile de lemn intra perfect in pesajul modern urban.


3. Da o noua utilitate lazilor de vin

Lazile de vin pot fi transformate foarte usor in niste jardiniere superbe, originale, pe care iti poti pune amprenta personala. Umple lazile de vin cu pamant fertil, planteaza niste flori viu colorate si asaza-le in geam. Acestea vor da culoare si viata casei tale, chiar si in sezonul rece.

De asemenea, le poti imprima diverse modele sau mesaje, care te caracterizeaza si te fac sa te simti bine de fiecare data cand le privesti.


4. Jardinierele din bucatele de lemn

Daca ai prin casa mai multe bucatele de lemn nu le arunca la gunoi, foloseste-te de ele pentru a crea o jardiniera superba in doar cativa pasi. Prinde-le bine cu cuisoare micute, slefuiste-le apoi vopseste-le in mai multe nuante, care se pot intrepatrunde, dand impresia unui joc de culori incantator si vesel, precum un curcubeu. Dupa ce l-ai confectionat, intareste jardinierele la imbinari.



Sursa foto: allwomenstalk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare