Plante de apartament

#comanda flori online #flori ziua indragostitilor #flori

De Ziua Indragostitilor, comanda online cele mai frumoase flori pentru persoana iubita!

Februarie este fara indoiala cea mai interesanta luna din an: este cea mai scurta, din 4 in 4 ani i se adauga o zi si este luna oficiala a iubirii. Pe 14 februarie se sarbatoreste Ziua Indragostitilor, iar pe 24 februarie se celebreaza Dragobetele (sarbatoarea romaneasca a iubirii).

Stim ca este abia luna ianuarie, insa timpul va trece destul de repede si daca vreti sa ii faceti o surpriza placuta persoanei iubite, va trebui sa o planificati din timp. Indiferent daca alegeti un weekend romantic la munte, un city-break, o cina intr-un loc deosebit sau pur si simplu o seara relaxanta de care aveti amandoi nevoie dupa o saptamana extenuanta la birou, trebuie sa va ganditi si la cadoul fara de care nu ati putea sarbatori aceasta zi. Este vorba despre un cadou simbolic, dar care nu poate lipsi: florile.

Ce ar fi Ziua Indragostitilor fara un buchet de flori? Ce-i drept, in aceasta zi superba, cei mai cautati vor fi trandafirii rosii. Insa, nu toate persoanele adora aceste flori. Unele isi doresc trandafiri albi sau roz ori alt gen de flori. Asa ca daca nu cunoasteti preferintele iubitei voastre, este momentul ideal sa aflati, pentru a-i darui cadoul ideal.

Trebuie sa tineti cont si de cat de aglomerate vor fi florariile in ziua aceea. Daca nu vreti sa stati prea mult la coada, sa cumparati flori la preturi mult mai mari decat de obicei sau sa riscati sa nu gasiti florile preferate, cel mai bine ar fi sa apelati la o florarie online. Astfel, nu va trebui decat sa accesati site-ul, sa alegeti florile dorite, sa plasati comanda si sa asteptati curierul. Florile sunt livrate prin intermediul curierilor proprii, care vor sti exact cum sa le manevreze astfel incat sa ajunga in stare excelenta la destinatie. In plus, comandand dintr-o florarie online, veti avea posibilitatea de a adauga si alte produse, cum ar fi jucarii de plus, praline de ciocolata, poate o sticla de sampanie, un tort si asa mai departe. Astfel, nu va mai trebui sa pierdeti timpul cautand toate aceste produse. Iar daca nu stiti ce fel de flori de Ziua Indragostitilor sa alegeti, in continuare o sa va recomandam doua dintre produsele noastre preferate!

Trandafirii rosii sunt emblematici pentru aceasta zi, asa ca daca vreti sa achizitionati un astfel de buchet, va recomandam Buchetul Trandafiri "Willd Thoughts". Este format din 19 trandafiri rosii si este impachetat intr-un ambalaj elegant, negru cu alb si legat cu o panglica rosie, satinata. Este buchetul potrivit pentru a-i transmite persoanei iubite sentimentele tale si pentru a-i face o surpriza de neuitat.

Iar daca nu iti doresti sa daruiesti trandafiri rosii din diferite motive, te sfatuim sa alegi o Cutie Rotunda Mare 25 Trandafiri Roz Pal. Trandafirii roz sunt simbolul optimismului, al bucuriei, iar unele persoane considera rozul ca fiind culoarea casniciei. Asa ca ai toate motivele sa daruiesti o astfel de cutie eleganta cu trandafiri.

In final, am vrea sa stim parerea voastra despre florile prezentate si despre ideea de a le comanda dintr-o florarie online de Ziua Indragostitilor!

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare