Plante de apartament

#sfaturi feng shui #amenajare feng shui #feng shui #plante feng shui

Flori Feng Shui: 8 ponturi care aduc norocul la tine acasa!

In cazul in care iti doresti ca norocul sa iti zambeasca mai des, cateva flori pentru un climat Feng Shui ar putea fi de mare ajutor. Energiile pozitive create de un decor viu Feng Shui vor lucra cu siguranta in favoarea ta, mai ales in perioadele in care destinul pare ca iti este potrivnic.

Filosofia Feng Shui crede in puterea extraordinara a florilor proaspete si te indeamna sa le introduci in decorul casei tale, pentru a beneficia de toate energiile benefice pe care ele le pot transmite. De altfel, florile nu servesc doar unui decor excelent, ci pot fi talismanul tau secret de noroc si bunastare.

Iata de ce este bine sa tii cont, atunci cand vrei sa iti creezi propriul decor Feng Shui cu flori care sa iti aduca noroc!


1. Fiecare floare are cate o semnificatie distincta, de aceea este bine sa cercetezi simbolurile traditionale ale speciilor tale favorite si sa afli care sunt cele care ar putea sa iti aduca cel mai mult noroc: orhideele, crizantemele, narcisele, florile de cires etc.

2. Lotusul este floarea perfectiunii, simbolizand totodata puritatea. Daca vrei ca Feng Shui-ul sa functioneze in favoarea ta, pune cateva flori de lotus intr-un bol cu apa, impreuna cu 2-3 lumanari votive, pentru a atrage armonia in viata ta, dar mai ales norocul!

Citeste si: Canalizeaza energia pozitiva in casa ta cu ajutorul plantelor Feng Shui!

3. Daca iti doresti sa ai mai mult noroc in dragoste, pune o vaza cu flori proaspete de culoare roz pe noptiera sau undeva in apropierea patului din dormitor. Vei atrage sansa de a-ti cunoaste jumatatea sau de a rezolva conflictele personale care te apasa.

4. O floare superba cu un miros imbietor, bujorul este o floare senzuala, care iti aduce mult noroc daca o pastrezi in casa. Chiar si asa, unii maestri in Feng Shui nu recomanda sa tii un bujor inflorit in dormitor, daca esti intr-un cuplu cu "vechime": ai putea sa iti determini partenerul sa te insele cu o femeie mai tanara.

5. Doresti sa iti intemeiezi o familie? Planteaza acasa orhidee, ele sunt florile fertilitatii, care ti-ar putea aduce mult noroc in procesul conceptiei.

Citeste si: Plante Feng Shui pe care trebuie sa le ai in casa

6. Crizantemele simbolizeaza pacea si armonia. Daca le pastrezi in living, ele vor aduce bunastare in casa ta si mult noroc la bani.

7. Vrei sa ai noroc tot anul? Planteaza narcise in gradina din spatele casei, inainte de trecerea la noul an.

8. Verdele este culoarea banilor si a dezvoltarii, cresterii si evolutiei. Incorporeaza verdele in decorul locuintei tale, prin plante cu foliaj verde intens!

Sursa foto: balancedlivinginc.blogspot.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare