Plante de apartament

# velvet flower shop #aranjamente florale #flori

Flori si aranjamente florale ideale pentru diverse ocazii

Florile au fost si vor ramane intotdeauna cadoul perfect pentru orice ocazie. Frumoase, delicate, parfumate, dar mai ales colorate in cele mai frumoase si vesele culori, florile vor impresiona in mod placut persoana care le primeste.

Astfel, nu este de mirare ca florile sunt cadoul catre care toata lumea se indreapta indiferent de ocazie sau motivul pe care doresc sa-l onoreze.

Ce flori sa oferi in functie de ocazie

Desigur, stim cu totii ca nu trebuie sa existe o ocazie anume pentru a oferi flori unei persoane dragi, insa exista anumite evenimente in viata noastra sau a persoanelor dragi noua, pentru care trebuie sa alegi florile perfecte.

De exemplu, daca urmeaza sa participi la o nunta, este important sa stii ca florile pe care le oferi trebuie sa aiba culori pale, discrete. Buchetele cu trandafiri, crini, frezii si hortensii sunt ideale pentru astfel de evenimente.

Cand vine vorba despre o aniversare, poti oferi atat buchete de flori cat si aranjamente. Trebuie doar sa ai grija sa alegi florile preferate ale persoanei respective. In cazul in care nu stii care sunt acestea, cea mai buna alegere este un buchet format din mai multe tipuri de flori. 

Nasterea unui copil, o nunta la care nu poti participa (indiferent de motiv), sunt ocazii perfecte pentru a trimite un buchet de flori sau un aranjament floral. In acest caz alege flori de dimnsiuni medii, in nuante de alb si alte nuante pale. Flori precum frezii parfumate, lisianthus, trandafiri, orhidee, bujori, lalele sau alte flori de sezon, sunt intotdeauna o alegere perfecta.

Iar in cazul in care doresti sa-i faci o surpriza placuta mamei sau soacrei ori altei persoane care prefera florile in ghiveci, poti alege o astfel de planta sau chiar un aranjament deosebit care sa o incante. Bambus, orhidee, crinul pacii, dieffenbachia, aloe, iedera sau plante suculente, dar si aranjamente de vis cu astfel de flori gasesti pe velvetflowershop.ro, o florarie online Bucuresti care face livrari la orice adresa doresti. Cu siguranta persoana draga tie va fi placut impresionata de un astfel de aranjament.

Velvet Flower Shop, pasiune pentru flori

Fie ca alegi sa daruiesti o floare, un buchet, un cos sau un aranjament, florile infrumuseteaza orice spatiu si aduce bucurie in inima oricui. 

Tocmai de aceea echipa Velvet Flower Shop pune pasiune in ceea ce face si creeaza cele mai frumoase buchete de flori Bucuresti si aranjamente florale, astfel incat tu sa poti transmite mesajul potrivit.

Velvet Flower Shop crede in forta delicata a florilor de a produce emotie si fericire in sufeltul persoanei care le primeste. Astfel, fiecare buchet si aranjament creat de specialistii Velvet Flower Shop are o declaratie speciala, un mesaj pe care-l transmite.

Velvet Flower Shop realizeaza aranjamente florale pentru orice ocazie: nunti, botezuri, aniversari, petreceri private, evenimente business etc, folosind flori de cea mai buna calitate si avand intotdeauna grija pentru clienti.

Tu trebuie doar sa alegi buchetul sau aranjamentul dorit, iar velvetflowershop.ro se va ocupa de livrare aranjamente Bucuresti in 3-4 ore de la plasarea comenzii.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare