Plante de apartament

#floari #plante de apartament #plante

Nu poti pleca in vacanta? Adu jungla in casa ta pentru o experienta exotica

Cum ideea de vacanta este diferita anul acesta fata de ceea ce stiam, Floria.ro aduce mai aproape senzatii din toate colturile lumii cu noua colectie Jungla Urbana. Mesajul pe care aceasta colectie de vara il poarta este unul de optimism si bucurie, sugerat atat prin simbolistica florilor alese, cat si prin cromatica dominant roz.

Noul context, in care recomandarile de distantare sociala si de reducere a deplasarilor nenecesare se mentin, reduce cu mult posibilitatea de a porni in calatorii indepartate. Tocmai de aceea, vara aceasta Floria.ro invita intr-o calatorie a simturilor, cu ajutorul florilor exotice si nu numai, dar si printr-o cromatica ce inspira buna-dispozitie si optimism. Astfel, desi #StamAcasa mai mult decat suntem obisnuiti, putem face ca locuinta sau biroul (de acasa) sa arate ca o adevarata jungla. Si chiar daca nu putem fi fizic alaturi de toti cei care sarbatoresc ocazii speciale in aceasta, le putem trimite o doza de bucurie colorata printr-un buchet de flori online.

“Colectia Jungla Urbana reprezinta adaptarea noastra la noua realitate. Vara aceasta este despre responsabilitate, iar misiunea Floria.ro de a livra bucurie prin intermediul florilor este chiar mai plina de semnificatii. Prin urmare, ne-am propus sa aducem vacanta in oras, cu ajutorul unor aranjamente florale sofisticate, dar in acelasi timp accesibile. Designerii Floria.ro au ales pentru a transpune acest concept hortensii ce vin din indepartata Japonie, orhideele care amintesc de peisajele exotice din India sau Australia, alstroemeria specifica Americii de Sud, calele cu parfum de Africa sau hypericumul european. Alaturi de toate acestea, indragitii trandafiri, universali. Si, pe langa flori, verdeata din belsug care sa ne duca cu gandul in destinatii luxuriante”, a explicat Marina Popescu, director general Floria.ro. 

Cromatica aleasa merge catre nuante de roz, mov si verde. Rozul - pentru optimism in spiritul #TotulVaFiBine, movul – pentru forta ce o simbolizeaza, iar verdele este mesagerul universal al renasterii, al triumfului vietii. Paleta de culori este completata de nuante pastelate, de cateva accente de galben, dar si de formele exotice, neobisnuite, ale plantelor-suport, cum ar fi eucalipt, parvifolia, pistacia, aspidistra si salal, toate buchetele colectiei evidentiindu-se prin volum si contur.

Potrivit unui sondaj Floria.ro*, aproape jumatate dintre respondenti isi cumparau des flori pentru acasa, insa numarul lor a crescut in ultimele doua luni, majoritatea alegand sa comande de la o florarie online, pentru un plus de confort.

Cei mai multi prefera florile la buchet (36%), iar 81% au precizat pentru Floria.ro ca prefera buchete cu tipuri diferite de plante si cromatica aparte. In topul celor mai iubite flori se numara trandafirii, orhideele si hortensiile.

Floria.ro livreaza in doua ore de la confirmarea comenzii oriunde in tara, prin intermediul celor peste 110 parteneri nationali.

*Sondajul Floria.ro a fost efectuat online, in luna iulie 2019, pe un esantion de 367 de persoane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului