Plante de apartament

#"vampiri energetici" #energii #flori #plante de apartament #plante

Plantele, vampiri energetici! Plantele pe care sa nu le tii in dormitor

Orhideea

Orhideele sunt unele dintre cele mai indragite plante de apartament, insa putini stiu ca aceste plante sunt vampiri energetici. Orhideele nu trebuie tinute niciodata in dormitor sau in case in care locuiesc oameni nehotarati ori cu vointa slaba. Aceste plante absorb rapid energiile acestor persoane si isi manifesta vampirismul in special in timpul noptii si dimineata devreme.

Feriga

Ferigile, alte plante de apartament indragite de multe persoane au nevoie de multa energie pentru a se dezvolta. Tinute in dormitor, aceste plante pot avea efecte negative asupra oamenilor, deoarece le vor atrage toate energiile (atat cele negative cat si cele pozitive). In schimb, este recomandat sa tii aceste plante in living, langa televizor sau computer, deoarece se hranesc cu energiile negative emise de aceste apartate, purificand totodata mediul din incaperea respectiva.

Tuia

Tuia este o alta planta vampir. Aceasa nu trebuie plasata niciodata in interiorul casei, ci doar in exterior. Acest arbust indragit se hraneste atat cu energii negative dar mai ales cu cele pozitive. Acesta se dezvolta foarte bine in exterior, de unde isi poate lua atata energie cat are nevoie fara a afecta persoanele din jur.

Sursa foto: maxpixel.freegreatpicture.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului