Plante de apartament

# daruire cutie cu flori # cutie cu flori #flori #primavara

Pregateste-te de primavara daruind una dintre aceste 5 cutii speciale cu flori!

Oficial, putem spune ca in mai putin de o luna se va incheia una dintre cele mai ciudate ierni din istorie. In unele zone din tara nu a nins deloc, iar temperaturile oricum au fost mult prea ridicate pentru aceasta perioada. Desi acesta este un motiv de bucurie pentru multe persoane, ar trebui totusi sa vedem dincolo de aparente si sa incepem sa schimbam fiecare cateva ceva, astfel incat planeta sa nu se mai "revolte" si sa ne bucuram in continuare de cele patru anotimpuri.

Si pentru ca temperaturile sunt foarte ridicate pentru perioada aceasta, nu este de mirare ca deja vedem ghiocei infloriti (vestitorii primaverii) si unele flori de primavara incep sa isi faca simtita prezenta prin curti (momentan sub forma de muguri).

Asa ca daca vrei si tu sa te bucuri de primavara care se pare ca va sosi mult mai repede, te anuntam ca in florarii deja se gasesc lalele, frezii si alte flori specifice acestui anotimp minunat. Le poti cumpara pentru a-ti infrumuseta locuinta si pentru a te bucura de parfumul lor deosebit sau le poti darui persoanelor dragi din viata ta.

In cazul in care te hotarasti ca vrei sa le daruiesti celor dragi, te sfatuim sa alegi flori in cutii speciale, care nu doar vor arata excelent, dar se vor pastra mult mai mult timp. Aceste flori sunt mai mult decat simple cadouri, sunt decoratiuni ce pot fi pastrate oriunde in casa. Iar daca nu stii ce sa alegi, in continuare ti-am pregatit cinci dintre aranjamentele noastre preferate de flori in cutii.

Prima este o Cutie Lalele Si Zambile, formata nu doar din aceste flori superbe de primavara, ci si din trandafiri ciclamen, hortensie roz si eucalipt. Zambilele sunt in diferite culori, pentru ca aspectul sa fie unul spectaculos, iar lalelele sunt mov. Aceasta cutie o poti darui oricui iti doresti, pentru ca nu are o semnificatie specifica in afara de a anunta sosirea primaverii.

Pentru jumatatea ta, iti recomandam sa alegi o Cutie Cu Lalele Si Frezii Roz. Aceasta este compusa din frezii si lalele roz si trandafiri rosii, toate asezate intr-o cutie delicata, rotunda. Dupa cum stii, trandafirii rosii sunt simbolul dragostei in general, iar lalelele si freziilor roz au si ele rolul lor specific in ecuatia numita "iubire".

Daca vrei sa daruiesti flori pentru o ocazie speciala, cum ar fi sarbatorirea unei vesti foarte bune, iti recomandam un Aranjament Floral Cu Astilbe Si Trandafiri Roz. Florile roz vor semnifica intotdeauna bucuria si optimismul, asa ca nu puteai alege o cutie mai potrivita!

Iti doresti sa impresionezi pe cineva daruindu-i flori pentru o ocazie speciala? Poate chiar unui cuplu care tocmai se casatoreste la starea civila? Atunci, te sfatuim sa alegi o Cutie Frezii Si Lalele Mov. Arata exceptional si suntem convinsi ca o sa fie un real succes.

Si nu in ultimul rand, iti recomandam si o Cutie Cu 39 Lalele Albe. Aceste flori superbe si delicate sunt asezate intr-o cutie eleganta, neagra. Lalelele albe semnifica puritatea si simbolizeaza un nou inceput. Asa ca le poti darui unei persoane care si-a schimbat locul de munca de exemplu, ca incurajare.

In incheiere, am vrea sa stim care este cutia cu flori care ti-a placut cel mai mult, dintre toate cele prezentate!

Sursa foto: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului