Plante de apartament

#flori la ghiveci #plante verzi

Topul plantelor care impresioneaza si cele mai exigente gusturi! Ce flori sa oferi primavara aceasta

Bucuria infloreste in familie, iar primavara aceasta LEROY MERLIN propune zeci de sortimente de flori la ghiveci, plante verzi, orhidee si cadouri florale speciale menite sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi.

Datele colectate din anul precedent evidentiaza faptul ca 34% dintre clientii LEROY MERLIN aleg florile in ghiveci, in topul preferintelor fiind orhideele imbobocite, motiv pentru care retailerul a decis sa extinda aceasta gama. Orhideele sunt urmate indeaproape de plantele verzi si plantele cu flori.

Pedagogia LEROY MERLIN

LEROY MERLIN isi doreste ca fiecare client sa fie informat si sa aiba la dispozitie sfaturi utile. Atfel, pe site-ul www.leroymerlin.ro exista o sectiune dedicata care cuprinde o serie de articole cu detalii si ponturi pentru teme dintre cele mai diverse. De exemplu, pentru Orhidee exista niste pasi esentiali de ingrijire, pentru ca aceasta planta are nevoie de atentie deosebita:

  • Are nevoie de lumina abundenta, dar filtrata. Orhideea nu trebuie amplasata in lumina directa a soarelui.
  • Orhideea prefera o temperatura cuprinsa intre 17 si 22 grade Celsius si iubeste spatiile aerisite.
  • Orhideea se uda la un interval de 7-9 zile, cu apa la temperatura camerei. Evitati udarea excesiva deoarece aceasta le poate fi fatala.
  • O modalitate simpla de a obtine niveluri de umiditate o reprezinta pietricele decorative care fomeaza straturi si retin apa ca sa nu ajunga la radacinile orhideei.

 Desi poate parea o alegere simpla, ghivecele si tipurile de pamant trebuie sa fie potrivite fiecarei plante! Atentie la dimensiuni si materialul ghiveciului, pentru ca, de exemplu, orhideea se pastreaza in ghivece transparente, iar pamantul este inlocuit cu un amestec de scoarta care se gaseste la raionul gradina. in cazul in care radacinile cresc in afara ghiveciului, este necesara inlocuirea ghiveciului cu unul mai mare, tot transparent.

Cactusii sau plantele suculente au nevoie de un pamant special si de ingrijire adecvata ulterior, mai ales din punctul de vedere al frecventei udarii acestora.

Atelierele LEROY MERLIN

LEROY MERLIN celebreaza inceputul de primavara cu ateliere gratuite de bricolaj, desfasurate in magazinele din tara pe 9 martie. Clientii care le vor trece pragul vor realiza tavi pentru mic dejun. Aceste cadouri personalizate cu siguranta vor fi apreciate de cei dragi.

Despre LEROY MERLIN

LEROY MERLIN este liderul european al pietei de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe constructii, decoratiuni si gradinarit.

Companie inovatoare din cadrul ADEO, LEROY MERLIN detine aproape 500 de magazine in 13 tari din Europa, Asia, Africa si America de Sud si aproape 88.000 de colaboratori.

Aflata intr-un progres constant, compania ADEO a devenit cea mai mare companie franceza de pe piata internationala. in prezent, companiile grupului ADEO sunt recunoscute peste tot in lume prin numeroasele premii “Great Place to Work Institute”.

In Romania functioneaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in 13 orase: Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

                                                                                                                                                     Advertorial 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Ce flori se poarta vara aceasta?

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna: Gradina ca un tablou

Expertul Acasa.ro, Viaceslav Buhna

Pune o intrebare