Plante de apartament

#vara #flori # bujori

Vara in nuante de roz! Bujorii, vedetele noului sezon

Explozie de culoare si optimism, flori care fura scena – cum ar fi bujori, hortensii, orhidee sau pampas – sunt propunerea Floria.ro pentru o vara spectaculoasa, inspirata de una dintre cele mai expresive destinatii din punct de vedere cromatic – Portobello Road din Londra. Astfel, combinatiile de flori clasice si exotice din colectia de vara, cromatica speciala si nu in ultimul rand detaliile extravagante promit sa ofere motive de a avea cat mai des flori in casa sau la birou.

 

Desi vara este inca timida, Floria.ro propune un inceput in forta, cu o colectie statement, perfecta pentru a transmite bucurie si vitalitate. Pornind de la o cromatica simpla, dar cu o compozitie sofisticata, trecand apoi prin buchete de flori bicolore si ajungand la adevarate explozii de culoare, buchetele de flori gandite de designerii Floria.ro te duc cu gandul la calatoriile in destinatii care raman in mintea turistilor prin cromatica spectaculoasa, cum este Portobello Road, locul care a inspirat si adus denumirea noii colectii de vara. Astfel, culorile predomintante sunt roz, mov si verde.

“Nu demult, un sondaj Floria.ro ne-a aratat ca romanii prefera  sa primeasca si sa ofere mai ales flori in buchet. Criteriul principal in alegerea buchetului este cromatica, 81% dintre respondenti apreciind pe langa o cromatica aparte prezenta unor elemente spectaculoase, fie paleta de culori, fie florile si elementele decorative alese.  Ne-am dorit sa facem acest lucru cu ajutorul noii colectii, inspirata de tumultul viu colorat al faimoasei destinatii londoneze, iar feedbackul de pana acum al clientilor ne confirma ca am reusit”, a explicat Marina Popescu, director general Flori.ro.

Astfel, in colectia de vara a florariei online Floria.ro se regasesc, cu precadere, flori exotice, precum orhideea si hortensia, dar si clasicii trandafiri si minirosa, alaturi de detalii spectaculoase care adauga mister si eleganta, cum ar fi pampasul, ammi sau astilbe.

Bujorii, vedetele verii

Dincolo de florile clasice ale verii, cele mai asteptate flori de sezon sunt bujorii. Popularitatea lor a crescut de la an la an, astfel incat acum au ajuns printre cele mai apreciate flori de la Floria.ro. Finalul lunii mai si inceputul lunii iunie sunt marcate de cererile de bujori, care cresc semnificativ fata de extrasezon.

„Bujorii sunt cele mai asteptate flori de sezon. Anul acesta am mizat pe o cromatica ce completeaza ideea centrala a colectiei de vara, dar nu numai. Alaturi de rozul intens si rozul pal, pastelat, albul sau coraiul sunt preferate de cei care comanda flori in aceasta perioada. Iar acestia nu ajung pe Floria.ro doar pentru a marca un moment special, ci si pentru a-si face chiar lor o bucurie, acasa sau la birou”, a mai precizat Marina Popescu.

De altfel, sondajul Floria.ro a aratat ca romanii au inceput in ultimul an sa comande flori fara motiv – 25% - atat pentru cei dragi, cat si pentru a-si infrumuseta locuinta sau biroul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-apartament

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului