Plante de gradina

#solutii agricultura #beneficii agricultura #agricultura #Rodbun

Rodbun - Reteta de succes in domeniul agriculturii

Rodbun, companie cu capital 100% romanesc, este o companie care se bazeaza pe prosperitate si respect pentru fermierul roman. Este unul dintre proiectele din agricultura romaneasca care isi doreste sa integreze toate componentele farmingului de succes. Printre cele mai importante elemente se numara: vanzarea de produse si servicii, testarea celor mai moderne tehnologii, consultanta si solutii eficiente de valorificare a recoltei.

De ce?

Vorbim despre ei pentru ca, acestia au descoperit cu adevarat o reteta de succes. Prin ambitie, respect si pasiune au dezvoltat un proiect de succes pentru agricultura din Romania. Infiintata in anul 2001, de doi tineri antreprenori din Bucuresti, astazi compania inglobeaza o echipa de peste 500 de oameni pasionati si creativi. Mai mult, in prezent insumeaza o retea nationala de peste 70 de fitofarmacii, silozuri, fabrici de samanta si magazii de cereale cu o capacitate de peste 150.000 tone, o flota de transport de peste 100 de camioane, si peste 10.000 hectare de teren.

Ce ofera?

Rodbun ofera fermierilor romani input-uri calitative, parteneriate solide pentru valorificarea recoltelor, precum solutii moderne de consultanta, sprijin profesional si finantare.

Acestia au intrat pe piata si cu o premiera in agriculura romaneasca. Un program de monitorizare a culturilor prin satelit, perfect adaptat realitatilor romanesti. Acest program permite urmarirea in timp real a productiei agricole, usurand astfel, munca administratorilor si facilitand reabilitatea rapida a culturilor si a terenului in cazul in care apar probleme.

Gama de produse pe care Rodbun le comercializeaza este certificata de rezultate foarte bune obtinute de mii de fermieri de pe intreg cuprinsul tarii. Printre produsele de baza ale acestora se gasesc: seminte, ingrasamite chimice, ingrasaminte foliare, biostimulatori, fitoeco si pesticide. Semintele pe care le detin sunt de cea mai buna calitate. In gama produselor de primavara sunt samanta de cereale paioase, samanta mazare, samanta lucerna, samanta floarea soarelui, samanta porumb, samanta soia. In gama produselor de toamna se regasesc samanta rapita de toamna, samanta grau, samanta orz, samanta triticale. Fiecare avand diverse soiuri hibride rezistente la arsita si seceta, ce pot fi cultivate pe terenuri afectate.

Cum au ajuns la succes?

Simplu, prin valorile pe care le promoveaza. In primul rand pasiunea si respectul. Rodbun respecta oamenii din echipa, fermierii cu care lucreaza si munca lor. Printr-o comunicare buna cu colaboratorii, un efort constant de perfectionare si satisfactia lucrului bun, ajung la rezultate de succes.

Alta valoare pe care acestia o promoveaza este spiritul de echipa. Toate persoanele din companie sunt ca o familie, atat partenerii cat si fermierii alaturi de care lucreaza, la bine si la greu. Mai mult decat atat, dar dovada de profesionalism, sunt mereu cu un pas inainte prin tehnologiile si modelele de business. Toate pentru a transforma agricultura intensiva intr-una inteligenta pentru fermierul roman. Iar nu in ultimul rand, promoveaza valorile romanesti. Cred in viitorul agriculurii romanesti si in capacitatea fermierului rom de a construi o agricultura competitiva si prospera.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din plante-de-gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Andreea Uceanu: Flori de Ziua Copilului

Expertul Acasa.ro, designerul de buchete de flori Andreea Uceanu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului