Amenajarea gradinii

#decoratiuni gradina #amenajare gradina #gradina #card #colt

Cum sa amenajezi gradina folosindu-te de garduri decorative

Gardurile decorative schimba rapid aspectul unei curti sau a unei gradini. Gardurile in colturi sunt insa printre cele mai frumoase piese de ornament pentru o gradina sic. Acestea nu trebuie sa imprejmuiasca o curte ci sa fie piese centrale de decor. Iata cateva idei din care sa te inspiri.

Gard alb pentru pat de flori

Daca ai un copacel de mici dimensiuni in curte, si vrei sa-l scoti in evidenta, pe langa un pat de flori colorat trebuie sa ai si un gard care sa scoata totul in evidenta. Pentru mai mult efect, adauga o casuta pentru pasari si pietre decorative.

Gard care ilumineaza pe timp de noapte

Un gard care ilumineaza pe timp de noapte este un must, mai ales daca iti place sa petreci timp in gradina dupa lasarea inturnericului sau sa dai petreceri in aer liber. Lumina va scoate in evidenta patul de flori, acesta putand fi admirat si pe timp de noapte.

Gard pentru coltul de relaxare

Coltul de relaxare din gradina, poate fi si el pus in evidenta cu ajutorului unui garde pe colt. In acest caz insa, gardul trebuie sa fie unul inalt si este de preferat sa aiba si un acoperis care sa-ti tina umbra in zilele caniculare de vara.

Surse foto: topdreamer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului