Amenajarea gradinii

#seminee moderne #seminee #seminee gradina #semineu gradina

Seminee moderne pentru gradina care iti taie rasuflarea

Semineele au inceput sa fie incluse in decorul exterior luxuriant al caselor sofisticate, datorita frumusetii lor aparte, dar si solutiilor de ultima generatie care le permit sa fie functionale. Fie ca sunt pozitionate in gradina, pe terasa sau chiar in fata casei, semineele de exterior fascineaza si aduc un plus de spectaculozitate oricarei proprietati.

Arta Feng Shui spune ca orice locuinta trebuie sa focul, un element care invoca iubire, caldura, armonie, pasiune si determinare. Un decor exterior cu seminee moderne care iti taie rasuflarea merita sa ocupe primele pagini ale revistelor de profil, ca exemplu de bun gust, eleganta si bogatie.

Alegerea semineelor moderne de gradina

Piata de profil s-a imbogatit, in ultimul deceniu, cu extrem de multe seminee moderne de exterior adaptabile oricarui stil. Semineele traditionale din piatra au ajuns sa fie inlocuite de modele compacte si rafinate, pentru gradini cu accente romantice si primitoare.



Daca nu apreciezi mirosul si fumul unui semineu clasic, trebuie sa stii ca noile modele sunt create din materiale speciale, cu combustibil inteligent, care elimina cele doua neplaceri mentionate si pastreaza doar frumusetea unica a focului real.





Semineele moderne pot fi incluse si in zonele de delimitare a spatiilor din gradina, amintind de monumente de arta impresionante, care pot infrumuseta un spatiu domestic original.



La de fel de impresionante pot fi semineele cu design care imita felinarele de odinioara sau suporturile de lumanare, create in dimensiuni mari, menite sa surprinda si sa incite imaginatia.





Integrate in spatiul de socializare de pe terasa, chiar in mijlocul mesei, semineele transforma total mediul ambient, incalzind atmosfera atat la modul propriu, cat si la cel figurat.



O alta idee excelenta promovata de designeri este utilizarea unor seminee pentru spatiul exterior care imita ghivecele cu flori. In loc de panselute, pot fi admirate flacari adevarate, care ard puternic in mijlocul unor aparatoare din sticla.





Tu ce semineu modern de exterior ai alege pentru gradina ta?

Sursa foto: architectureartdesigns.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din amenajarea-gradinii

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Gluga-ciobanului, buruiana de camp cu proprieteti terapeutice insemnate

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cum ingrijesti Crocosmia, floarea care se regaseste din ce in ce mai des in gradinile din Romania

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma:  Cum ingrijesti Hortensia ca sa aiba culoare pe care ti-o doresti

Experti Gradina

Expertul Acasa.ro, Roxana Toma: Cand si cum sa plantam panselutele batute

Experti Gradina

Pentru specialisti

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului